Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nők! Ti hány találkozóig várjátok el hogy mindent a férfi fizessen, és mikor kezditek felajánlani hogy ti is beszálltok?
Elvárni elvárnának sok mindent;)
Ezért jobb ha a második randira már a csaj hív.
Szerintem a 2-3. randitól már lehetne felesben.
Az első randinál úgy illik, hogy mindig a pasi fizessen, hisz elméletben mégiscsak ő az úr, akkor viselkedjen is úriemberhez méltóan.
Először ő, ha ő hívott el; aztán a második kört már én állom. :D
Ha beülünk valami helyre, akkor az első kör az övé, második már az enyém, és így tovább. Szóval jobb így, mint a végén felezgetni. Amúgy sem vagyok fillérb*szó.
N/25
A legelején sem várom el, szóval én felajánlom az első randin is, hogy fizetem a saját részem. Az persze más kérdés, hogy jól esik, ha ilyenkor lovagiasan nem engedi. :) De nem borulok ki, ha nem vagyok meghívva.
A továbbiakban pedig természetes, hogy én is beszállok, vagy felváltva fizetünk, ha gyakori talikról van szó, vagy osztozunk, pl. moziban ha meghív, akkor a kaját veszem én...
Szóval több verzió belefér nekem, a lényeg, hogy nem akarom lehúzni a másik felet. Egy dolgot nem szeretek, a "kifizettem a számlát, ennyi a te részed". Ez olyan kiábrándító garasoskodás. Ilyen esetben inkább legyen pl. kapásból külön számla kérve, mindig mindenhol úgyis rákérdeznek, hogy egybe vagy külön lesz fizetve. :)
Már első randin is felajánlom,hogy felesben fizessünk, általában ezt nem szokták engedni, de a második találkozón már ragaszkodom ahhoz, hogy legalább a saját költségemet hadd álljam.
25/n
Nem várom el, de ha ő HÍV MEG, akkor fizessen is.
Ha én hívom el bárhová, akkor én állom a cechet, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!