Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok nők! Ti hány találkozói...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nők! Ti hány találkozóig várjátok el hogy mindent a férfi fizessen, és mikor kezditek felajánlani hogy ti is beszálltok?

Figyelt kérdés
2017. szept. 10. 23:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
10 vagyok - de persze alap, hogy attól, mert vendég vagyok, nem használom ki és zabálom fel a fél kajáldát :D
2017. szept. 11. 09:29
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

úgy gondolom a meghívó fél fizet

nem kötelező elhívni sehova

2017. szept. 11. 09:35
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Az elején is felajánlom, ilyenkor a férfiak nagy többsége, nem enged fizetni. Ezt első randin hagyom, esetleg a másodikon is, utána vagy felezünk, vagy én is meghívom valamire, tehát viszonozom a gesztust.
2017. szept. 11. 09:47
 14/21 anonim ***** válasza:
Az első randin fizessen a férfi. Utána, esete válogatja. Ha kisebb összegről van szó, fizessen, egy kávén azért már ne osztozkodjunk. De szinházjegyet természetesen fizetem, sőt, akár mindkettőnknek megveszem, ha messzebbre kirándulunk, benzinbe beszállok, elemózsiáskosarat én is pakolok. Mondjuk, ha ez az osztozkodás olyan kinos és kényelmetlen, akkor abban a kapcsolatban olyan sokra nem megyünk egymással ugyse...
2017. szept. 11. 10:25
 15/21 anonim ***** válasza:
#14 lehetsz nagyvonalú és akkor nem kell osztozkodni.
2017. szept. 11. 10:33
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Első randira úgyis a pasi hív, és abban hiszek, hogy fizessen az aki hívta a másikat, szóval első randin "elvárom", hogy ő fizessen.

Aztán az első után úgyis felváltva hívjuk egymást.

2017. szept. 11. 11:02
 17/21 anonim ***** válasza:
15-ös: Szerintem nem feltétlenül nagyvonaluság kérdése, inkább az egymásra figyelésé. Ha mindkettő ugy igyekszik alakitani a dolgokat, hogy korrektek legyenek egymással pénzügyileg is, akkor ezek a kiadások kiegyenlitődnek. Sok függ attól is, hogy nagyon különbözőek-e az anyagi lehetőségeik vagy nagyon hasonlóak. Egy jólkereső férfi, ha vacakol egy kávé árán, hát az jellemhiba. Nyilván, ha egy kisebb költségvetésű egyetemista számolgat, az más. Szerintem kifejezetten sokat számit egy kapcsolatban, hogyha ezeket az anyagi ügyeket rendesen sikerül vinni. A nőről is sokat elmond, ha csúnyán le akarja huzni a pasit, a pasiról is, ha idétlenkedik kétszáz forinton. Egy hosszu távu kapcsolatban nagyon fontos a pénzkezelésben való egyetértés. Amennyiben a kapcsolat üzleti jellegű - sugardaddy ... - akkor ugye minden másról szól.
2017. szept. 11. 11:48
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

#17 ezeket fordítva is így gondolod? Ha egy jólkereső nő vacakol egy kávé árán és nem fizeti ki mindkettőjüknek az is jellemhiba?

Bennem a lényegi dolog az, hogy ne legyen elvárás semmi. Ha azt érzem, hogy a másik olyan, hogy ő akarja tudni, hogy nekem hogy kellene fizetnem neki dolgokat, akkor az elég zavaró. Mert ezek az én döntéseim. Neki nem jár ez. Ha akarok adhatok, de az az én klassz voltom, nem azért adom, mert az a normál. De ha a másik azt gondolja, hogy ha nem adok nem vagyok klassz az fals szerintem.

2017. szept. 11. 12:22
 19/21 anonim ***** válasza:
93%

Itt sem a pénz számít, hanem igazából a gesztus.Persze hogy nem kötelező, de jól esik, ha valaki úriember. Ugyan ilyen az illem ismerete és alkelmazása. Volt olyan férfivel randim, aki ismerte az etikettet, ki mikor megy be előbb egy helyre, hogy rendelünk, kabát lesegítés, autóajtó kinyitás stb. Az egyik legjobb randim volt, meglepett vele, de nagyon jól esett. Nőnek éreztem magam, akire figyelnek, udvarolnak.

Ugyan úgy, ha egy férfi nagyvonalú, az plusz pont, legyen az akár csak egy kávé, amihez ragaszkodik, hogy ő fizesse.

Ugyanakkor létezik a másik véglet, sok férfi ismerősöm több hónapos kapcsolatban is mindig egyedül fizet. Ez teljesen nonszensz, nem is értem, hogy nem zavarja a lányt, én nem bírnám.

De tartom magam ahhoz a véleményhez, hogy a férfiak lelkének jó, ha udvarolhatnak/hódíthatnak, a nőinek meg ha udvarolnak nekik,/meg akarják hódítani.

2017. szept. 11. 13:46
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
17-es vagyok: igen, forditva is ugy gondolom, hogyha egy jólkereső nő vacakol egy kávé árán, az jellemhiba. Nemrosszul kereső nő vagyok, de a férfiak jellemzően jobban keresnek nálam, nagyjából igy van berendezve a világ. Meg ugy, hogy az élet folyamán a nők kerülnek gyakrabban olyan helyzetbe, hogy kevesebb pénzt tudnak keresni, ők szülik a gyerekeket, ők ápolják az öregeket, stb. Ez van. Tényleg azt gondolom, hogy egy jó párkapcsolatban kiegyenlitődnek a dolgok, akkor is, ha nem fillérre pontosan osztozkodnak. A kapcsolat elején pedig jó, ha a férfi nagyvonalú egy kicsit, legalább egy kávé erejéig, de a nő is osztozzon a költségekben.
2017. szept. 11. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!