Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nők! Ti hány találkozóig várjátok el hogy mindent a férfi fizessen, és mikor kezditek felajánlani hogy ti is beszálltok?
úgy gondolom a meghívó fél fizet
nem kötelező elhívni sehova
Első randira úgyis a pasi hív, és abban hiszek, hogy fizessen az aki hívta a másikat, szóval első randin "elvárom", hogy ő fizessen.
Aztán az első után úgyis felváltva hívjuk egymást.
#17 ezeket fordítva is így gondolod? Ha egy jólkereső nő vacakol egy kávé árán és nem fizeti ki mindkettőjüknek az is jellemhiba?
Bennem a lényegi dolog az, hogy ne legyen elvárás semmi. Ha azt érzem, hogy a másik olyan, hogy ő akarja tudni, hogy nekem hogy kellene fizetnem neki dolgokat, akkor az elég zavaró. Mert ezek az én döntéseim. Neki nem jár ez. Ha akarok adhatok, de az az én klassz voltom, nem azért adom, mert az a normál. De ha a másik azt gondolja, hogy ha nem adok nem vagyok klassz az fals szerintem.
Itt sem a pénz számít, hanem igazából a gesztus.Persze hogy nem kötelező, de jól esik, ha valaki úriember. Ugyan ilyen az illem ismerete és alkelmazása. Volt olyan férfivel randim, aki ismerte az etikettet, ki mikor megy be előbb egy helyre, hogy rendelünk, kabát lesegítés, autóajtó kinyitás stb. Az egyik legjobb randim volt, meglepett vele, de nagyon jól esett. Nőnek éreztem magam, akire figyelnek, udvarolnak.
Ugyan úgy, ha egy férfi nagyvonalú, az plusz pont, legyen az akár csak egy kávé, amihez ragaszkodik, hogy ő fizesse.
Ugyanakkor létezik a másik véglet, sok férfi ismerősöm több hónapos kapcsolatban is mindig egyedül fizet. Ez teljesen nonszensz, nem is értem, hogy nem zavarja a lányt, én nem bírnám.
De tartom magam ahhoz a véleményhez, hogy a férfiak lelkének jó, ha udvarolhatnak/hódíthatnak, a nőinek meg ha udvarolnak nekik,/meg akarják hódítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!