Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfi fizessen mindent a randin?
Megpróbálom röviden:
Két huszonéves ember esete ez.
2 hét alatt másodjára taliztam egy lánnyal. Egymástól 120 km-re élünk. Első randin én utaztam a városába, második randin ő és én is féltávnál taliztunk egy köztes városban. Nem vagyok xarrágó, de feltűnt, h mindkét randin én álltam mindent. Elsőn mondjuk csak 2 cappucinot meg 1 colát ivott pár óra alatt, ez még semmi. Második randin meghívtam egy kajára, az ő része kb. 1500 Ft volt. Nem ebbe halok bele, csak fura, hogy fel sem ajánlotta egyik randin sem, h valamivel beszállna vagy valamire meghívna. A legfontosabb tény, h nem én hívtam el randira, hanem közös akarattal történtek a talik. Tehát még azt sem lehetne mondani, hogy te hívtad el, te fizess.
Sosem vertem a garast a fogamhoz eddigi exeimmel kapcsolatosan sem, de ezt most nem tudom hova tenni. Visszautasítottam volna, ha felajánlja, h fizeti a részét vagy fizet valamit, de még ez sem történt meg. A szándék számítana, főleg, h első randin én utaztam hozzá. A lány is dolgozik, nem kiemelkedően keres, de nem is rosszul.
Mit gondoltok?
korral és nemmel pls.
Kérdező, itt nem látsz egy kis ellentmondást?
"A legfontosabb tény, h nem én hívtam el randira, hanem közös akarattal történtek a talik. Tehát még azt sem lehetne mondani, hogy te hívtad el, te fizess."
Előtte pedig ezt írtad:
"Második randin meghívtam egy kajára, az ő része kb. 1500 Ft volt."
Tehát akkor TE hívtad meg.
Még valami: Nekem már a lányom van randizós korban, szóval nem mai csirke vagyok. Viszont én is randiztam (mondjuk 20 évvel ezelőtt), valahogy baromi természetes volt, hogy a pasi fizetett mindig (És mindegy volt, hogy főmérnök egy gyárban, vagy kétkezi melós.) Volt ebben étterem, cukrászda, mozi, strand, egyszerűen fel sem merült, hogy el kellene játszani a "fizetem a részemet" című koreográfiát.
Kérdező, ha annyira szimpatikus a lány, akkor még mentségére szóljon, hogy lehet, még a régi illemszabályt tudja?
Szerintem ez igazán nem szép. Elvárni első randin, hogy ő fizessen? Hol marad már az udvarlás része? Nem örökké, de minimum első három randin jól esik a nőnek.
Voltam olyan randin ahol még 4. vagy 5. alkalommal is megsértődött a férfi, amikor fizetni szerettem volna. 2.randin meg pláne. Elmúltak a régi idők, a virágos udvarlós dolgok. Amikor a férfi férfi volt, a nő nő. Manapság inkább a nők udvarolnak. Szomorú.
Kérdezőnek, 16-ra: Bocs, akkor a faxnak csinálsz belőle elvi kérdést???????
Tudod, kinek kellene egy ilyen kicsinyes sz...arrágó.
Döbbenet, hogy vannak pasik, akik egy kávén vagy egy 1500 forintos kaján rugóznak.
Döbbenet, hát nem egy wellness hétvégére hívatta meg magát.
Helló mindenki! A lány én vagyok. A város kamu, ez eset nem ott történt. Tudni kell rólam, rengeteget dolgozom, a randira is éjszakás műszak után mentem, kb 2 óra alvással. Nincs szükségem egy férfi "vagyonára" sem. Nem gondoltam volna, hogy a mai világban a nőnek kell udvarolni. Fiatal vagyok, de soha nem hallottam olyat, hogy valaki elvárná a nőtől a fizetést. Az illető férfi amellett, hogy ugyan ezeket az italokat fogyasztotta, evett egy pizzát. Mertem inni kapuchinót illetve kólát. Elnézést. Picit kivágta a biztosítékot a kérdés kiírása, nem csak a tartalom miatt, hanem mert így nem lehet építeni, miért nem engem keresett meg a kérdésével? Sajnálom, hogy elmúltak azok az idők mikor a férfi udvarolt, kedveskedett. Itt nem ékszerekről beszélek, hanem a gesztusról. Valaki egy kólát felhánytorgat? Ő evett, ivott, és nekem pizzát rendelni első randin pofám sem volt.
A második randin is ő volt éhes, ha rajtam múlik nem eszünk.
Sőt, sokkal jobbnak tartom az olyan randit, ahol sétálunk beszélgetünk. Ennek nem szabadna az anyagiakról szólnia. :(
Tényleg nem értem. Nem egy Gundel szintű étteremben voltunk. Sőt.
Érdekes, szüleim, nagyszüleim esetében az anyagiak fel sem merültek. Nyílván ha már harmadik negyedik randiról van szó, az ember lánya be száll.
Bocsánat a kusza válaszért, de nem térek napi rendre. Ilyennel én még nem találkoztam.
Bocsánat a kusza válaszért. De nem tudom hova tenni a dolgot. Lehet, hogy bennem van a hiba. Lehet, hogy én gondolom rosszul. De tényleg régies felfogás az, hogy meghív a férfi 1000 Ft-nyi italra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!