Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfi fizessen mindent a randin?
Megpróbálom röviden:
Két huszonéves ember esete ez.
2 hét alatt másodjára taliztam egy lánnyal. Egymástól 120 km-re élünk. Első randin én utaztam a városába, második randin ő és én is féltávnál taliztunk egy köztes városban. Nem vagyok xarrágó, de feltűnt, h mindkét randin én álltam mindent. Elsőn mondjuk csak 2 cappucinot meg 1 colát ivott pár óra alatt, ez még semmi. Második randin meghívtam egy kajára, az ő része kb. 1500 Ft volt. Nem ebbe halok bele, csak fura, hogy fel sem ajánlotta egyik randin sem, h valamivel beszállna vagy valamire meghívna. A legfontosabb tény, h nem én hívtam el randira, hanem közös akarattal történtek a talik. Tehát még azt sem lehetne mondani, hogy te hívtad el, te fizess.
Sosem vertem a garast a fogamhoz eddigi exeimmel kapcsolatosan sem, de ezt most nem tudom hova tenni. Visszautasítottam volna, ha felajánlja, h fizeti a részét vagy fizet valamit, de még ez sem történt meg. A szándék számítana, főleg, h első randin én utaztam hozzá. A lány is dolgozik, nem kiemelkedően keres, de nem is rosszul.
Mit gondoltok?
korral és nemmel pls.
"De tényleg régies felfogás az, hogy meghív a férfi 1000 Ft-nyi italra?"
Nem régies felfogás szerintem, csak tudod, most van egy magát baromira modernnek gondoló korosztály, aki azt képzeli, hogy ez régies felfogás. Szerintem Te gondolod jól.
Jól elmentek a lényeg mellett, nem az összeg a sok, így felesleges szajkózni, hanem azon gesztus hiánya, hogy felajánlod a felezést. Ez nekem fontos jel második, esetleg harmadik találkozásnál, pedig egy rakat pénzt keresek.
Én ugyan is egy egyenrangú partnert akarok, egy nőt akinek vannak céljai és öntudatos. Aki ilyen, az jellemzően felajálnja elég hamar a felezést, mert nem akar lekötelezett lenni, és mert 2017-ben él. Nem, nem az kell, hogy sokat keressen, ha az az álma, hogy történelmet tanítson egyetemen nettó kétszázért, akkor ezt tudom értékelni, fel tudok rá nézni, ha eléri, és örömmel fogom állni a közös kassza háromnegyedét.
Annyian ragozzátok (pasik), hogy nem az összeg a lényeg, és különben is, jól kerestek.
Akkor mi a bánatnak kell ebből elvi kérdést csinálni, nem tudom.
Szerintetek nem egy sz...aros 400 forintos kávén vitatkozunk, szerintem pedig deeee, igen.
23-asnak: De miért? Minden kötekedés nélkül kérdezem.
Ha a második vagy harmadik randin nem ajánlja fel a nő a felezést, akkor úgy gondolod, hogy innentől már soha nem száll be semmi költségbe, és tarthatod el egy életen át majd?
Ez lényegében előrevetítés.
A lány vagyok a történetből.
Igazából elvi vagy nem elvi kérdés, nekem nem ez a rossz a történetben. A srác közel a harmincöt nem engem kérdezett meg mit miért és esetlegesen hogy gondolom. Mikor rá kérdeztem, hogy ő írta-e ki a kérdést, tagadta, illetve tagadja. Azt mondta ez egy 10 millió lakosú országban bárhol megtörténhet, ez a történet csak kísértetiesen hasonlít a miénkre. (persze. Két hete ismerem, a randi története pedig pont ugyanez.) A m Zalaegerszeges komment a telefon beszélgetésünk után került ide. Jelezve, hogy ezt nem ő írta. Igazából kit hogy neveltek, a kérdést mindenki döntse el maga. De a gyerekes viselkedés, a tagadás, és az, hogy 30 évesen nem nyíltan elém áll, hogy ez meg az a probléma.
Gyerekes viselkedés. Sajnálom, hogy nem velem beszélte meg. Meg persze, hogy egy naiv buta csitrinek néz.
Hiába alázol. Te is, én is tudom. Felesleges köröket futsz. :)
Ennél okosabbak hittelek. Illetve korrektebbnek. De ne aggódj, innen nem írok, ki-ki döntse el. De jogosnak láttam megvédeni magam.
Ez már téged minősít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!