Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti beszélgetnétek a pasival órákig chaten ha csak barátságot akartok tőle?
Volt egy lány, aki kb fél évet húzta az agyamat. Programokra vittem, segítettem neki a tanulmányaiban, stb...
Aztán egy napon kiderült, hogy neki pasija van, mert mi ugye csak barátok vagyunk.
A pasi persze egy igazi 1 bites focistaagyú srác volt, akivel kb semmiről nem tudott beszélni, így jól jöttem én, akivel mehetett a program, elmondhatta, hogy mit olvasott, stb, és milyen jó, hogy vagyok neki, mert ezekről a dolgokról senkivel nem tud beszélni.
Ennek már több mint 10 éve, de azóta ha egy nőtől meghallom, hogy "legyünk csak barátok", vagy, hogy "nme is tudja, hogy mit akar tőlem", akkor azonnal rögtön hátraarc van.
Vannak lány barátaim, többségüket úgy ismertem meg, hogy párjuk volt, vagy a 0. percben kiderült, hogy csak barátság van. Nincs ezzel semmi gondom, de aki csak szórakozik velem, talonban tart, vagy szórakoztatja magát, az nem barát, annak mennie kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!