Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti beszélgetnétek a pasival órákig chaten ha csak barátságot akartok tőle?
Házasként is beszélgettem pasival ès véletlen sem akartunk mást egymástól!
Ha akar majd megmondja!
Egy csomó ilyen nő van.
Unatkozik a párja mellett, aki a haverokkal vagy az edzőteremmel tölti az idejét, esetleg csak nem jössz be neki, de a kiválasztott don juan nem áll vele szóba, így aztán veled üti el az időt, de előre megmondta, hogy többet ne remélj
Azért egész nap nem szoktam chatelni olyannal, akivel csak barátságot tudok elképzelni. Lehet írok 1-2 üzenetet naponta, de biztos, hogy nem chatelek vele egész nap.
Lehet, hogy többet is el tudna képzelni veled, csak még bizonytalan, hogy akarja-e vagy sem.
8. vagyok, Solana-van megint nagyon egyet értek. Már más kérdésben is észrevettem a hasonló gondolkodásunkat.
Szóval igen, én is így beszélgetek barátilag valakivel chaten, hogy semmilyen szexuális utalás, fantázia beindítás nincsen. Semmilyen. És ha észreveszem, akkor az egésznek véget vetek egy utolsó tisztázó beszélgetéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!