Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Romba dönthetek egy gyerekkori...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Romba dönthetek egy gyerekkori barátságot, ha engedek egy kis fellángolásnak?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Nem rég szakítottam a párommal, hosszú idő után.

A srác is szakítóban van az ő barátnőjével.

Szüleink együtt nőttek fel, mai napig legjobb barátok.

A sráccal megvan köztünk rég óta a kémia, csak külön utakra kerültünk, és mostanság sodródtunk újra össze.

Nem választ el sok bennünket, hogy elkezdődjön valami.

Én attól tartok, hogy egy hirtelen kis ötlettől vezérelve szétrombolhatjuk az egész barátságukat a szülőknek.

Most persze, szép, meg jó minden, de ha egyszer szakítunk, bármikor, bámriért, onnantól valószínűleg az ő viszonyuk romlana meg miattunk....

Hagyjam a fenébe, vagy engedjem, hadd alakuljon, ami akar? Szakíthatunk úgy, hogy a szülők ne sérüljenek? Én anyukám is anyatigris, az övé is...

2016. júl. 11. 15:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi?! én inkàbb aggodnék a sajàt baràtsàgunkért, mint a szulokéért. Ugyanakkor, kapcsolat is csak gondolatban fogalmazodott meg, de màr a szakitàs miatt aggodsz? Fura...
2016. júl. 11. 15:49
 2/5 MilitaryTurtle ***** válasza:
A jó szülők egyáltalán nem fognak ebbe beleszólni.
2016. júl. 11. 15:50
 3/5 A kérdező kommentje:

Köztünk nem volt annyira szoros a viszony, idősebb nálam, mikor lehetett volna valami, még kicsit gyerek volt a felfogása, utána pedig mentünk már a saját párunkkal, ritkábban találkoztunk, mint a szüleink. Csak úgy ott voltunk egymás tudatában mindig.

Azért gondolkodom a szakításon, mert azért ismerem őt annyira, hogy ne legyek benne biztos, hogy működnénk együtt. Most akarnám, én is, ő is, de ha fél év múlva rájövünk, hogy csak vágy volt, nem komolyabb?

Szüleink pedig egymást hibáztatva összeveszhetnek...

2016. júl. 11. 15:58
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A szuleitek (is) felnott emberek. Hadd boxoljàk ok le magukban, ha lesz amit. Ahogy te is magadban kell eldontsd, mit szeretnél.
2016. júl. 11. 16:03
 5/5 anonim ***** válasza:
72%

a szüleitek is már felnőttek nem?

szerintem túl fogják élni, ha szakítotok is.

2016. júl. 11. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!