Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Létezik még olyan nő, akinél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még olyan nő, akinél nem elvárás a saját lakás vagy albérlet megléte?

Figyelt kérdés
2017. nov. 26. 15:32
1 2 3 4
 31/35 Lifeishard ***** válasza:
100%

Nők számára az, hogy saját lakásod van, esetleg albérletben élsz, a függetlenségre, az önállóságra való törekvésedet prezentálja, és ez vonzó tulajdonság.

Jelen társadalmi és gazdasági viszonyok között azonban az ember jelentős kompromisszumokra kényszerül, ami női részről abban mutatkozhat meg, hogy alapból nem kuka egy olyan csávó, aki húszas évei végén - harmincas évei elején még pénzmegtakarítási szándékkal, a jövőre gondolva otthon lakik. Nyilván nem "anyuci pici kisfiáról beszélek", hanem arról, hogy a jelenléte otthon kölcsönösen "előnyös": anyagilag és fizikai munkát tekintve is segít, nem egy óriás csecsemő; ugyanakkor, ha komolyodik a kapcsolat, HAJLANDÓ elmenni, közös, saját, önálló háztartásban élni választottjával.

Mondom ezt úgy 32 éves férfiként, hogy 14 éves koromban gyakorlatilag elköltöztem otthonról, és elképzelni sem tudnám, hogy dolgozó emberként az édesanyámnál lakjam. :D

Nagy tisztelője vagyok a női nemnek, és egyáltalán nem vagyok híve itt a gyakorin folyó a "nőknekmindentszabadkettősmércevanmertblabla" mentalitásnak, de ez az a pont, ahol bizony szerintem kicsit tovább kell látniuk az orruknál.

Nem gondolom akkora problémának, ha otthon lakik egy nem párkapcsolatban élő faszi akkor, ha ezzel egy későbbi jövőre pénzt takarít meg, közben pedig nem anyuka csecsén lóg, és nincs terhére a szüleinek.

2017. dec. 24. 12:38
 32/35 anonim ***** válasza:
53%
Micsoda kemény legény lehetsz 30-as, csak bámulok. Igazi lúzer, aljadék.
2018. nov. 25. 12:00
 33/35 anonim ***** válasza:
Még így 2019-ben is létezik pl nekem sem elvárásom
2019. márc. 30. 13:33
 34/35 anonim ***** válasza:
Kiemelni van eszed, de a kifejtős részt már nem töltötted ki... Teljesen más a sztori attól függően hogy miért kérdezed! Meg hogy pontosan milyen lakásra gondolsz! Ahol én élek ott 30 millió egy garzon, de a határ mellett egyből is ki lehet hozni egy többszobás lakást. Albérlet meg lakás azért teljesen más tészta! Egy albérletet bárki fel tud mutatni.
2019. máj. 7. 12:18
 35/35 anonim ***** válasza:

Létezik. Egyszerűen tisztázni kell a kérdést a csajjal randin. Ha feljön a téma, akkor elmondod, hogy a szülőkkel élsz, de ha komolyra fordulnak a dolgok, akkor szívesen költözöl akár albérletbe.

Ha valaki arra húzza a száját, hogy a gyerekszobában kell szexelni, akkor menjetek a csajhoz. Jaaa, ő is a gyerekszobában lakik? Vagy nagy luxusba született és nem érti, hogy egy másik ember más hekyzetben van? Akkor el kell engedni, még gyerek fejben.

Már olyan lakáshelyzet van, hogy aki ezt nem nézi el, hogy majd együtt költözünk közösbe, annak bilibe lóg a keze.

(én albérletben laktam 5 évet, most hazakoltoztem. Anyagi zsákutca.)

2019. máj. 7. 14:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!