Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan nő, akinél nem elvárás a saját lakás vagy albérlet megléte?
#9 Nem törvényszerű, csak szeretik úgy beállítani, meg hogy pánpéterszindrómás blalbla stb. mert nem tetszik nekik, hogy van aki nem hajlandó alárendelni magát a társadalom és a nők elvárásainak.
Pl. én is anyummal élek, (mondjuk én még fiatal vagyok) de kiveszem a részem, együtt főzünk, mert úgy gyorsabb, takarítok is, ha kell befizetek csekkeket, vagy ha bármi nagyobb tételű dolgot veszünk, beleadok, anno amikor szupermarketben dolgoztam, én vásároltam nagyrészt otthonra stb.
22 éves egyke lány vagyok, a szüleim lakása az én nevemen van, és a szüleim halála után az enyém lesz. Ha te el tudod viselni, hogy nekem van egy lakásom, akkor én el tudom viselni, hogy neked nincs.
Viszont az a tapasztalatom, hogy a férfiakat zavarna, ha egy nőnek nagyobb a vagyona, mint nekik, ezért próbálkozik a legtöbb nő náluk gazdagabb férfinél.
Ez mind nagyon szép, amit leírtál, de a szüleid halála alsó hangon is kb. 30 év múlva fog bekövetkezni körülbelül.
Addig pedig sajnos édesmindegy, hogy a neveden van-e, és az is, hogy majd Te öröklöd a többi dolgot is, ha ők nem lesznek.
Ez nem a te, hanem kb. a gyerekeid lakásgondját fogja megoldani majd akkor, 30 év múlva.
Értsd ezalatt: Ha odaviszed a srácot, akkor a szülői házban szexeltek. Ha odaviszed, mint férjedet, akkor ugyanúgy két generáció fogja egymást kerülgetni (ami már a nagyanyáink korában sem jött be úgy igazán.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!