Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Létezik még olyan nő, akinél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még olyan nő, akinél nem elvárás a saját lakás vagy albérlet megléte?

Figyelt kérdés
2017. nov. 26. 15:32
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
0%
Ig
2017. nov. 26. 16:21
 12/35 anonim ***** válasza:
76%
9-nek: Hát nem tudom. Nálunk amikor a nevelt fiam 36 évesen hazahozta a barátnőjét (pedig felettünk van külön lakrésze fürdővel, konyhával, csak éppen külön feljárat nincs, tehát a mi előszobánkon keresztül mentek fel, szóval én éreztem magam kínosan a srác helyett.
2017. nov. 26. 16:23
 13/35 anonim ***** válasza:
78%

#9 Nem törvényszerű, csak szeretik úgy beállítani, meg hogy pánpéterszindrómás blalbla stb. mert nem tetszik nekik, hogy van aki nem hajlandó alárendelni magát a társadalom és a nők elvárásainak.

Pl. én is anyummal élek, (mondjuk én még fiatal vagyok) de kiveszem a részem, együtt főzünk, mert úgy gyorsabb, takarítok is, ha kell befizetek csekkeket, vagy ha bármi nagyobb tételű dolgot veszünk, beleadok, anno amikor szupermarketben dolgoztam, én vásároltam nagyrészt otthonra stb.

2017. nov. 26. 16:25
 14/35 A kérdező kommentje:
Hát igen. Nem ismerik jobban az illetőt, aztán előítélesen beállítják mindenféle gyogyósnak.
2017. nov. 26. 16:27
 15/35 anonim ***** válasza:
87%
Amikor megismertem a férjem, a szüleivel lakott 28 éves korában, én meg kollégiumban. Pár hónap után elköltöztünk egy albérletbe, majd pár évre rá visszaköltöztünk a - most már - anyósomhoz, hogy spóroljunk és közös erővel vegyünk saját lakást. Nekem valahogy sosem az volt az elképzelésem a közös életről, hogy a férfi tagja megteremt minden szükségeset és én majd jól beleülök a tutiba, hanem alapvetően közös munkának gondoltam ezt mindig is, ahogy maga a kapcsolat is közös erőfeszítés, és a céljaink is közösek. Szerintem rajtam kívül még nagyon sok másik nő is így van ezzel, erősen kétlem hogy egyedi lennék bármilyen szempontból is.
2017. nov. 26. 17:56
 16/35 anonim ***** válasza:
91%
Vastagon leszarom, ki mit gondol. 29 vagyok és még a családi házban élek. Addig nem költözöm el, amíg újra nem lesz barátnőm, mert minek tömjem egy idegen zsebét, amikor itthon sokkal többet tudok félretenni?
2017. nov. 26. 21:19
 17/35 anonim ***** válasza:
67%

22 éves egyke lány vagyok, a szüleim lakása az én nevemen van, és a szüleim halála után az enyém lesz. Ha te el tudod viselni, hogy nekem van egy lakásom, akkor én el tudom viselni, hogy neked nincs.

Viszont az a tapasztalatom, hogy a férfiakat zavarna, ha egy nőnek nagyobb a vagyona, mint nekik, ezért próbálkozik a legtöbb nő náluk gazdagabb férfinél.

2017. nov. 28. 11:50
 18/35 anonim ***** válasza:
0%

Ez mind nagyon szép, amit leírtál, de a szüleid halála alsó hangon is kb. 30 év múlva fog bekövetkezni körülbelül.

Addig pedig sajnos édesmindegy, hogy a neveden van-e, és az is, hogy majd Te öröklöd a többi dolgot is, ha ők nem lesznek.

Ez nem a te, hanem kb. a gyerekeid lakásgondját fogja megoldani majd akkor, 30 év múlva.

Értsd ezalatt: Ha odaviszed a srácot, akkor a szülői házban szexeltek. Ha odaviszed, mint férjedet, akkor ugyanúgy két generáció fogja egymást kerülgetni (ami már a nagyanyáink korában sem jött be úgy igazán.)

2017. nov. 28. 13:31
 19/35 anonim ***** válasza:
10%
Előzőhöz még: Tehát, magyarul, ugyanúgy elköltözhetsz bérelt lakásba, vagy ugyanúgy vehetsz majd hitelre lakást a férjeddel, mintha nem lenne semmid. Annyi előnyöd van kb, mint mindenkinek, aki egyszem, és aki a szülei után örökölni fog (pár évtized múlva.)
2017. nov. 28. 13:33
 20/35 anonim ***** válasza:
A szüleim idősek. Az apám 72, az anyám 59. 22/L
2017. nov. 28. 19:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!