Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan nő, akinél nem elvárás a saját lakás vagy albérlet megléte?
Figyelt kérdés
2017. nov. 26. 15:32
21/35 anonim válasza:
Még 20 évet lazán élhetnek, tehát kb. 42 éves korodra lesz úgy lakásod, hogy a TE lakásod.
22/35 anonim válasza:
Én épp most jöttem össze egy olyan férfival, aki otthon lakik. Ideiglenesen haza költözött, na bumm. Szerintem ezen nem múlik semmi.
23/35 anonim válasza:
Az én párom pl. még a szüleivel lakik együtt,mégis imádom.
25/35 anonim válasza:
Létezik. ( Sok nő maradna egyedül,ha csak magas elvárásnak megfelelő partnerrel állnának szóba.)
26/35 anonim válasza:
Lakás vásárlásra nem mindenkinek van lehetősége, de egy külön albérletet azért tudjon fenntartani, ezt nem gondolom túlzottan magas elvárásnak.
27/35 anonim válasza:
Persze. Nálam nem elvárás sem az albi, sem a lakás. Saját kertes háza legyen!
28/35 anonim válasza:
Szerintem nincs azzal baj ha otthon lakik nyilvàn többen jobban kijönnek pènzügyileg többet lehet fèlretenni. Na már most tètelezzük fel a fèrfi aki a szüleinèl èl becsajozik ès hazaviszi szerintem ha normàlisak a szülők akkor semmi gond nem lesz. A gond akkor kezdődik ha a baràtnő ès a szülők nem jönnnek ki jòl. Ilyen esetben simàn összelehet majd sajàt alberletbe/lakàsba költözni de ez ràèr akkor amikor màr ketten vannak. Nem làtom annak èrtelmèt, hogy egy fèrfi egymagànak fizessen albèrletet amikor otthon is lakhatna a szüleivel. Okè hogy menő dolog eltartani magad de ugyanugy eltarthassa magàt ha a szüleivel lakik is.
A màsik meg nekem sokkal fèrfiasabb az ha egy fèrfi otthon lakik ès segìt mindenbe a szüleinek amibe tud.
L/23
29/35 anonim válasza:
#15 tényleg nem vagy egyedi, csak ritka. A legtöbb nő bizony azt akarja amit írtál, beleülni a tutiba, de elég szélsőséges módon: pl legutóbbi csajnak az volt a baja velem, hogy a családi házban lakom, a szüleimtől egy teljesen különálló lakásban, és nem akarok kicsit beljebb költözni a városba(bizony, budapesti kertes ház) egy kertmentes lyukba havi több mint 100 ezret kifizetve... de hát minek?
30/35 anonim válasza:
Akkor én szerencsés vagyok. A volt "csajom"-nak kétszintes háza van. Mondta, hogy költözzek oda, de kemény voltam, nemet mondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!