Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Nektek mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek mennyire tetszene egy ilyen randi?

Figyelt kérdés
A lényeg, hogy a hobbim a fotózás. Ezt már magasabb szinten is űzöm, van elég jó gépem hozzá mindenféle kellék. Nemrégiben megismerkedtem egy nagyon aranyos lánnyal. Arra gondoltam, hogy első randira úgy hívnám be, hogy csinálhatnék pár képet róla a városban. :D
2010. máj. 31. 22:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én is fotós vagyok, de ez eszembe se jutna. Szerintem nem jó ötlet, utána vita lehet a képekről :S
2010. máj. 31. 22:15
 2/11 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Úgy érteam, ha nem nem jöttök össze vita lehet a képekről, viszont ha szerződést viszel magaddal akk hülyének néz :)
2010. máj. 31. 22:16
 3/11 anonim ***** válasza:
szeretem a fotózást, de ha jönne egy csaj és az első randin kattintgatna engem miközben beszélgetek vele, ott is hagynám.
2010. máj. 31. 22:20
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jó és eredeti ötlet :)
2010. máj. 31. 22:22
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszi a véleményeket. Azt hiszem a fényképezést akkor meg is hagyom későbbre. Sokat filóztam ezen, és azt hiszem igazatok van! Köszi!
2010. máj. 31. 22:23
 6/11 anonim ***** válasza:

Mindenképpen nagyon eredeti ötlet....de szerintem ne az első randin. Én nagyon zavarba jönnék, nem akarnám, hogy az első randin fényképezzenek. Később...ok.

sok sikert

2010. máj. 31. 22:25
 7/11 anonim ***** válasza:

énis csinálok portfóliókat, és többször volt hogy tetszett a lány. ilyenkor nem randiként, hanem fotózásként állítom be a dolgot, aztán ha közben is normális a csaj, akkor utána a nagy fáradalmakra meghívom egy sütire vagy teára.

teleobi min. 200mm legyen nálad :)

ben

2010. máj. 31. 22:42
 8/11 anonim ***** válasza:
én max úgy csinálnék róla,h semmi extrémitás ne legyen belőle..pl általános képeket,vmi nevezetességről és pl előtte ő áll,vagy tájképet amin ő is szerepel!
2010. jún. 2. 15:36
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is nagyon kreatív és eredeti ötlet, de ne az első randin, ha lesz több is akkor viszont csináld meg mindenképpen!
2010. jún. 2. 15:43
 10/11 anonim ***** válasza:

tehénen a nyereg azaz:eredeti de nem az igazi.

Nem mindenki szereti ha fotozák,én se ,csak a megfelelő szituban azmeg nem mindenhol kivitelezhető.

2010. jún. 2. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!