Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek tetszene egy ilyen első randi? (többi lent)
Erre csak az egyik kedvenc Family Guy szereplőmet tudom idézni , Quagmire -t.
Csöcs , csöcs... Csöcsörézd!!!!!
Wohoooo *.*
Ez nagyon jó. Jó látni, hogy még nem haltak ki a férfiak. Ez nagyon romantikus. ^^
És jól teszed. Végre valakinek nem a mozi, meg ilyenek jutnak az eszébe. (Az is jó hely, csak ott nem egymásra figyelnek az emberek)
16/L
de édeees lenne, este meteorithullást nézni a csillagos ég alatt :D és igen akkor csinálhattok "bármit" bár én még első randin nem nagyon szeretnék csinálni "bármit" de majd ráérzel arra a pillanatra :D
na jó randit! :D
Tetszik nekem is. Bár a plázát kihagynám. Túl zsúfolt a beszélgetéshez. Legalábbis nálunk. Hemzsegnek benne a cigányok. Valami nyugisabb hely jobb lenne beszélgetésnek. De a csillagnézős nagyon tetszik. Bár itt is lennének olyan pasik, akik ilyen randikat találnak ki.
14l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!