Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, akik szoktatok pl. a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akik szoktatok pl. a Margit-szigeten futni, hogy állnátok hozzá ha leszólítana egy srác titeket miközben esetleg pihentek?

Figyelt kérdés
Persze a srác is fut és mondaná, hogy szívesen megismerne benneteket, mert sokkal többre tart titeket, akik edzetek azoknál, akik állandóan kocsmáznak lazításként.
2017. nov. 17. 23:37
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy elolvasol egy rossz választ, még nem kell a többivel is egy lapra venni. Sokféle ember van itt, sokféle nézõponttal, szóval nem értem miért vagy meglepve azon, hogy “ellentmondásos” válaszokat látsz, miközben nem ugyanaz az ember írja. Élõben is vannak vélemény különbségek, nem kell ettõl úgy összezavarodni, fõleg nem általánosítgatni.

Itt sem állította mindenki, hogy tilos ismerkedni. Csupán azt, hogy egy bizonyos szövegre hogy reagálnának, attól még nyítottak lehetnek a kérdezõre ettõl függetlenül, más témában.

2017. nov. 18. 02:45
 22/29 anonim ***** válasza:
78%

Black Velvet: Mikrofonok élesítve, kamerák bekapcsolva, gyorsírók készenlétben. Hallgatjuk! Szerintem nagyobb érdeklődés fogadná a "Hogyan ismerkedjünk random az utcán?" kérdésre a választ mint a "Hogy keletkezett a világegyetem?" kérdésre, szóval csupa fül, szem és egyéb érzékszerv vagyok hogy megtudjam a titkot XD

By the way: Ha jól tudom (másik kérdések alóli válaszaidból) van párod. Vele hol találkoztál? Csak nem a Margit szigeten futottatok?

A bakancsomat eszem meg acélbetétestül mustárral ha igen XD

Egyébként képzeld, nem azon lepődtem meg 23 évesen hogy az emberek véleményei eltérnek egymástól...valahogyan, noha én sem értem, de idáig eljutottam már.

Én azt kifogásolom hogy közhelyes életszerűtlen baromságokat puffogtatnak egyesek. Pl lehet normális párkapcsolat abból ha valaki csak úgy random bárban leszólít egy szinglinek tűnő lányt.

Kb ugyanakkora esélye van ennek, mintha eldobál egy teniszlabdát az utcán és amelyik nőt (már ha nőt...) eltalálod, az lesz a párod.

Marhaság.

A párkapcsolatok zömében két helyen szoktak születni: vagy iskolai baráti társaságból (kolesz, fősuli, egyetem is ide tartozik) ahol közösen jártok kocsmázni, közösen mentek programra, és van időd összecsiszolódni egy havercsajjal vagy haversráccal, és abból lehet szerelem.

Vagy neten.

Ha végigkérdezel 100 embert, abból legalább 70 ebből a kettő kategóriából fogja elmesélni a hosszabb kapcsolatait.

Vannak persze ritkán ilyen nagyon cuki, nagyon szentimentális, nagyon romantikus komédiába illő esetek hogy "egy kutyafuttatóba jártunk" vagy "egy liftbe szorultunk és beszélgetni kezdtünk". De ezek elhanyagolhatóan kis részt képeznek.

Még ami gyakori az a közvetlen lakókörnyezet (pl szomszéd, vagy valaki akivel lakóhely miatt látjátok egymást).

De ezek a bárban, meg parkban, meg könyvtárban leszólítgatós dolgok kb minden ezredik esetben jönnek be.

A valóság nem egy hállivúúdi románc mozi, amiben emberek csak úgy teljesen irreális élethelyzetekben összejönnek.

Bocsi a keserű orosz realista hozzáállásomért, de ez most kifakadt belőlem.

2017. nov. 18. 03:45
 23/29 anonim ***** válasza:
96%

X22 Lehet utcán ismerkedni és bárhol.

DE azt te sem gondolod komolyan, hogy ugy, hogy ismeretlenül benyal. És bocsi, de sportolok és kocsmázni is szoktam. És rohadtul nem érdekel, hogy egy ismeretlen kit és miért tart többre. És ismeretlenül ítélkezik. Küldeném el akárhova.

2017. nov. 18. 05:14
 24/29 anonim ***** válasza:
Oké, abban egyetértek hogy a kérdező kérdésben leírt elképzelése halva született. De a fent említett álláspontomhoz tartom magam.
2017. nov. 18. 05:43
 25/29 anonim ***** válasza:
94%
Én pozitívan venném, egyszer egy srác ezt meg is tette. Nem zárkóztam el a randitól utána, de nem egymást kerestük. Ettől függetlenül szerintem mem gáz, lesz aki megijed, lesz aki lazán veszi.
2017. nov. 18. 08:29
 26/29 anonim ***** válasza:

Jarok futni es nem vagyok ilyedos. 5 eve kuzdosportolok szabalyok nelkuliben meg sprinteket kombinalok a hosszutavfutasomban. Futasnal nem szoktam pihengetni,mert megfaznek. De tolem hozzamcsapodhatnal futni ,ha epp futok.

N

2017. nov. 18. 09:15
 27/29 anonim ***** válasza:
44%

Mibõl gondolod, hogy a kérdezõ nem lehet ilyen nagyon ritka, nagyon szentimentális kivétel? Tényleg vannak, de senki sem állítja, hogy mindenki az, és bárkivel lehetne bárhol ismerkedni.

Azzal egyetértek, hogy az iskolai körben történõ ismerkedések “biztonságosabbak” ezért sokan választják inkább azt, és nem is érzik szükségét annak, hogy vadidegenekkel leálljanak. De akinek iskolai/egyetemi környezetben nem sikerült találnia valakit, azzal mi van? Nem mindenki talál, az ilyenek érzik szükségét az ilyen “merész” ismerkedésnek. Nyílván nem mindenkinek sikerül.

Senki sem mondta, hogy pont könyvtárban kell ismerkedni, viszont bulizó helyeken természetes, én is, meg sok ismerõsöm ismerkedett már ott!

Szerintem a netes ismerkedéssel kapcsolatban neked is vannak tévhiteid. Szerinted annyira kínos a leszólítgatás, de neten az ilyesmit esetenként mégrosszabbul lereagálják, megkapod, hogy “azért ismerkedsz, mert béna vagy és élõben nem megy”. Ez mivel jobb?xD Tehát szerintem helyzetfüggõ, és neten is belehet égni, és semmivel sem jobb érzés. Sokan épp ugyanolyan tolakodásnak veszik, ha neten ismerkedsz, mint élõben.

Tehát emberfüggõ, aki a személyes ismerkedést preferálja, az elítélheti az internetes közeledést (több ilyen ismerõsöm van), aki meg neten szereti, az talán élõben kevésbé.

2017. nov. 18. 10:36
 28/29 anonim ***** válasza:

Semmit, megmondanám, hogy van barátom, és ezen kívül felvilágoítanám, hogy hetente egyszer lemegy 1-2 kézműves sör, szóval buktad :D

28n

2017. nov. 18. 13:14
 29/29 anonim ***** válasza:
Nagyon jóarc vagy, kezdésnek a társadalom minimum felét leszärozod. Tuti nyerő stratégia. :D
2017. nov. 18. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!