Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik szoktatok pl. a Margit-szigeten futni, hogy állnátok hozzá ha leszólítana egy srác titeket miközben esetleg pihentek?

Én is szoktam futni. És nem ürülnék, ha idegen ismeretlenül bárkinél is "többre tartana".
Ez nyálas, bevágódos duma.

Haver!
Ez Magyarország..ne várj többet senkitől, kevés a fizetés, szemét a miniszter, rossz a rendszer...mit hittél, hogy majd megállnak és pikniket nyomnak veled?
Haha..egy másik dimenzióban...ez Magyarország!

#13 Én értelek, és igazad van, csak ezt nem muszáj belefoglalnod az ismerkedõs szövegbe.
Én is sorolhatnám, hogy utálom a pszichopatákat, meg az ilyen olyan rosszindulatú embereket, mégsem mondom senkinek, hogy “- Tetszel nekem, mert nem tūnsz pszichopatának!”

Vedd úgy, hogy az ismerkedés csak rólad és a a lányról szól:D nem a kocsmázó emberekrõl!
Nekem már volt kicsit rossz benyomásom amiatt, hogy valaki úgy indította az ismerkedést, hogy másokat degradált.(pl.gyakori eset lehet, hogy az exbarátnõjét) Lehet, hogy egyetértek vele, csak épp nem vagyok kíváncsi a témára.

Bocsi rossz évszázadba születtél pajtás.
Ma már nem divat az élőben ismerkedés...
De tudod, itt azért minden magányos szinglit kioszt a csürhe hogy "járjál bulizni, ismerkedj új emberekkel meg ismerkedni bárhol lehet"
Annnnnyira imádom amikor valaki nicknévvel osztja a "mai pasikat" hogy "nincs p#csük odamenni élőben a lányhoz", aztán 3 kérdéssel később már arról ír hogy "egy ilyen nyomulós gyökeret lekoptatnék mert ez már zaklatás". XD
Szóval tényleg tegyél le arról hogy egy életadta helyzetben ismerkednél. Múlt századi legenda hogy lehet közterületen csak úgy ismerkedni. Vagy egyáltalán bárhol csak úgy.
Ma már kb az a minimum hogy három éve ismerjen a csaj névről, és tudja rólad hogy nem vagy sikátorban erőszakoló sorozatgyilkos, mert ha csak úgy idegenben mész oda, akkor csak az lehetsz...
Igen lányok, és most nézzetek az ágyatok alá, mert lehet épp ott les titeket valaki
Good night, 23/F

"Múlt századi legenda hogy lehet közterületen csak úgy ismerkedni. Vagy egyáltalán bárhol csak úgy. "
Lehet, csak nem így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!