Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik szoktatok pl. a Margit-szigeten futni, hogy állnátok hozzá ha leszólítana egy srác titeket miközben esetleg pihentek?
A lényeg, hogy szimpatikusnak tūnjön. A hízelgéseket nem szeretem annyira, meg minek hasonlítgat a kocsmázókkal? Vagy honnan tudja, hogy én sosem kocsmázom?
Nekem túl nyomulósnak hangzik, ha ismeretlenek odavágják, hogy “sokra tartanak”. Én mélyebben meg kell ismerjek valakit ahhoz, hogy ilyent mondjak. Elég ha ismerkedik, érdeklõdik irántam. Ne vonjon le mindenféle következtetést így elõre.
Nem a legjobb szöveg, legalábbis nekem nem tetszene, mert nem nézem le azokat, akik esetleg a barátaikkal beülnek egy sörözőbe. Attól, mert futok, nem biztos, hogy különb ember vagyok.
Inkább invitáld meg egy frissítőre, vagy levezető sétára, vagy érdeklődj, mióta fut stb. bármi, ami természetesebb.
Szerintem nyugodtan. :) Mi, akik sportembernek tartjuk magunkat, nem picsäfutók vagyunk, eléggé egy közösséget alkotunk, és összetartunk. Legalábbis nekem futókkal eddig csak pozitív tapasztalatom volt velük, vettek részt kutatásban is, nagyon segítőkészek voltak versenyek után is, és a pályán is tök figyelmesek.
Tegnap futottam, és a rakparton egy srác pacsira nyújtotta a kezét, ahogy velem szemben futott. :) Mindketten mentünk tovább, csak a pacsi csattant el, nekem ez nagyon pozitív és jópofa dolog volt. De ilyen már történt nyáron is, meg korábban is, tavaly télen egy hölgyet előztem meg, egymásra mosolyogtunk és integetett nekem, én meg vissza. :)) Ilyet mondjuk nem csak a futók szoktak csinálni, néha a bolondos turisták, vagy a szigeten iszogató fiatalok is, de az ritkább.
Csak az lenne negatív, ha elém ugrana valaki, vagy megállítana futás közben. Az már nálam a zaklatás kategória. De az ilyesmi abszolút nem. Elvégre is, valamiben hasonlítunk, és az egy sportot, egy hobbit űzők szerintem tartsanak össze. A motorosok is villantanak egymásnak, ez is ilyen.
#3 Mármint magadról beszélsz? Te minek is jössz ide?
Én nem tudom, hogyan állnék hozzá, mert sok mindentõl függ, pl. kisugárzás, kinézet, hangszín..
Gondolom te itt arra voltál kiváncsi, hogy jó-e ez a dumád? Erre kaptál választ. Ennyibõl nem tudhatjuk, hogy másképp milyen lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!