Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi változott egyik napról a másikra?
Voltunk egy szuper randin, mindketten jól éreztük magunkat. Mielőtt elköszöntünk egyértelműen kifejezte, hogy lesz még folytatás és találkozzunk minél többet a héten. Amikor hazaért a randi után, azonnal írt, majd búcsúzáskor mondta, hogy holnap beszélünk. Izgatottan vártam a holnapot, de nem keresett. Eltelt 5 nap. Kikészültem idegileg, gondoltam írok én és kiderítem mi történt. Mondtam neki, hogy nagyon vártam, hogy újra találkozzunk, de most valahogy mégsem történik semmmi. Megkérdeztem, hogy van-e még ehhez kedve és beszéljük meg, mert szeretném tudni, hogy mi van. Pusztán kíváncsiságból (ha már egyszer úgy néz ki, hogy nem lesz folytatás, akkor legalább tanuljak az esetből?). Azt mondta nincs semmi, közben még érdeklődött is, hogy mikor leszek újra a városban (közben elutaztam, de csak pár napra). Ennek már 2 hete. Azóta sem keresett. :(
Egyszerűen nem értem. Valakinek hasonló tapasztalat?
Köszi a válaszokat! Nem, valóban nem terveztem újra ráírni (alapszabály, hogy nem érdeklem eléggé, különben már keresett volna). Igazából csak az fáj, hogy minek a sok mellébeszélés és a pozitív visszajelzés, ha aztán meg semmi komoly? :) Illetve, ha konkértan rákérdezek, miért nem lehet konkértan megmondnai, hogy nem? (helyette meg továbbra is érdeklődni?). Szerintem nem a másik ignorálásával kéne a nő tudtára adni, hogy le van szarva. Azt hittem, hogy ennyire felnőttek azért már vagyunk :)
Inkább a tapasztalatok érdekelnek!
Ha valami miatt nem tudnék írni, és a másik is ennyire leszarna, nekem se lenne kedvem. Azt gondolnám, nem vára annyira, mint ahogy a szövegéből látszott előző este. Majd ha ír, akkor látnék esélyt, s majd ha újra nem írna semmit se, feladnám.
Persze nem ilyen dedós, emberi módon, meg én tudok kommunikálni veletek ellentétben.
Szerintem más is van a képben.
Amúgy ez nem is annyira korfüggő, ilyet simán megtesznek harminc-negyvenes pasik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!