Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen tanácstalan vagyok. Most szeret, vagy már nem? Miért változott meg egyik napról a másikra? Most mihez kezdjek?
Hogy tisztán lássatok elmesélem az egész történetek röviden: Van egy lány akivel 1 éve ismerkedtem meg és megtetszett. Nagyon jól összemelegedtünk és én bevallottam neki az érzéseimet de visszautasittást kaptam mer csak barát akart lenni. Aztán mikor már nagyon sza.ul voltam megmondtam neki hogy én nem tudom elfelejteni és akkor inkább ne találkozzunk.4 hónapig ment az hogy egyszer dumáltunk egyszer nem. De aztán nyáron megint nagyon jól megvoltunk és összejöttünk minden rendben ment amikor csak lehetett találkoztunk szinte tökéletes volt minden. 1 hónapja voltunk együtt és lefeküdtünk egymással nagyon jó volt neki is meg nekem is de megváltozott megbeszéltem vele és azt mondta, hogy bepánikolt mert eddig rossz kapcsolatai voltak mer nem tud alkalmazkodni és most nem tudja mi van és hogy kicsit kevesebbet találkozzunk mer át kell gondolni a dolgokat.
A lényeg az, hogy ha eddig jól megvoltunk mi baja lett hirtelen.Az emberek nem szoktak egyik napról a másikra megváltozni.Egy tökéletesen működő kapcsolat hogy romolhat el ilyen gyorsan.
Adtam neki időt mert szeretem és nem akarom elveszitteni, de teljesen tanácstalan vagyok.Türelmes voltam és kivártam mig megszeret de mégis itt tartunk.
Ebben a helyzetben mihez kezdenétek?
Beszéltem vele msn-en és a fent irt válaszokat mondta meg, hogy nem olyan a kötődése irántam mint ezelőtt de nem tudom miért.
Sajnos személyesen nem tudok vele beszélni mert máshol él pedig el akartam menni de ő nem akarta.
Valakinél nem volt valami hasonló, aki meg tudná nekem mondani hogy mi volt vele?
Arra kért, hogy adj neki egy kis időt - elhiszem, hogy rosszul esik, de szerintem tégy eleget a kérésének és várj egy-két hetet; remélem, előbb-utóbb ő fog keresni Téged. Csak van annyi esze, hogy ha a sok rossz tapasztalat után most egy ó kapcsolata lehet, nem hagyja veszni! De persze ha beszéltek, Te is légy nagyon meggyőző, hogy Te nem fogsz úgy bánni vele, mint az előzők, mert nagyon szereted!
Nem lehet tudni, milyen rossz tapasztalatok érték korábban, arra is gondolni kell sajnos, hogy valami nagyon rossz alakkal akadt össze, pl. egy erőszakos emberrel, és emiatt fél egy új kapcsolattól. Ezt csak szeretettel, türelemmel lehet kiszedni belőle.
Ha esetleg ismered egy barátnőjét, esetleg finoman nála megróbálhatnál informálódni.
Sok szerencsét!
Hypathia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!