Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért gondolják sokan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják sokan, hogy csak 2 kategóriája létezik a férfiaknak: szuperkirály menő arcok és nyomorék lúzerek?

Figyelt kérdés
Sokan szeretik mindenféle sablonok szerint kategorizálni az embereket, mintha csak végletek léteznének és minden fekete meg fehér lenne. Pedig én magamat egy ilyen kategóriába se tudom besorolni, minden téren valahol középen vagyok, van akinek bejövök, van akinek nem, valamiben kiemelkedő teljesítményt nyújtok, valamiben meg baromi gyatrát. Nem érzem magam egy istencsászárnak, de nyominak sem. Nem vagyok milliárdos, de csóró sem. Magas vagyok és jó az arcberendezésem, viszont vékony a testalkatom, éles eszem van, de gyakran teszek cinikus megjegyzéseket, lusta vagyok, de találékony, megélek a jég hátán is, de ha tehetem inkább egy mediterrán vagy trópusi tengerparton süttetem a hasamat.
2017. nov. 16. 07:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
16%
Magyar nőknél ez a 2 kategória létezik.
2017. nov. 16. 11:54
 12/15 anonim ***** válasza:
#10 Egy szóval sem àllítottam, hogy ne lenne köze az erőhöz/személyiséghez ennek a dolognak. A pénz részére kérdeztem rá. Habár elhiszem, vannak akiknél ez a legmeghatározóbb szempont, és hatalom jelkép, de nem mindenkinél, főleg nem az állatoknálxD
2017. nov. 16. 13:00
 13/15 A kérdező kommentje:

"Ezt úgy mondja a kérdező, mintha nem lennének ugyanígy férfiak, akik hasonlóképpen gondolkodnak a nőkről.

"

Had tudjam már , hogy én hogyan mondom!

Egy szóval nem írtam, h a nőkre ne ugyanilyen sablonokat sütnének rá.

Egyébként azt se írtam, h ezt a nők gondolnák így, hanem pont hogy főleg az itt kommentelő férfiak sorolják saját magukat ilyen kategóriákba.

2017. nov. 16. 14:15
 14/15 anonim ***** válasza:
#6 nem, az állatok nem tudják mi a pénz, úgy, ahogy te sem tudsz egy szöveget értelmezni. #10 leírta neked ;)
2017. nov. 17. 16:44
 15/15 anonim ***** válasza:

#14 Ha nem tūnt volna fel, válaszoltam is rá, tehát ennyire szükségeltetik számomra, hogy észrevetest velem a választ.

Én értem, amit mások leírnak, DE az már más dolog, hogy nem muszáj szóról szóra mindenben egyetértenem.

Sajnálom, ha te a vélemény eltéréseket rossz szövegértelmezésnek veszed.

2017. nov. 17. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!