Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire tetszik, vagy nem, ha egy pasinak Star Wars-os pólójai vannak?
A téma mindegy, az összkép legyen jó. Párom fel szokott húzni zsiráfos (?!) meg mindenféle Rick and Mortys, meg "#hashtag" feliratos baromságot, de akkor mellé minden más egyszínű, vagy minta nélküli. Az úgy pl tetszik, és nem igazán zavar, mi van a pólóján, sok közüle jópofa is, és nekem is tetszik. De van fiú ismerősöm, aki úgy fel tud öltözni, hogy rosszul vagyok néha. Van egy szürke-világoskék-sötétkék terepmintás nadrágja, ami szürke vagy fehér felsővel tök jól nézne ki. Ő rendszerint valami piros vagy narancssárga borzalmat képes felhúzni hozzá, ami még ráadásul mintás is. :D Nem vagyok én sem divatguru, de ragaszkodom ahhoz, hogy ha van az összeállításban egy mintásabb darab, a többi legyen egyszínű.
Nem vagyok SW fan, így nem lenne pluszpont a téma. Ha fan lennék, biztos kíváncsi lennék, hogy divatból hordja, vagy tudja is, hogy mi az.
Én szeretem az ilyeneket. :)
Nem csak a Star Wars-osat, hanem azt is, ha más filmszereplő vagy rajzfilmfigura van rajta.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!