Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Mennyire tetszik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mennyire tetszik, vagy nem, ha egy pasinak Star Wars-os pólójai vannak?

Figyelt kérdés
2017. nov. 16. 00:47
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
87%
A barátomnak csak ilyenek vannak. Meg Harry Potteres ésatöbbi. Nekem nagyon bejön :D Bár nekem is ilyenek vannak :D
2017. nov. 16. 00:51
 2/17 anonim ***** válasza:
40%
Ez a felnőtt rovat.
 3/17 anonim ***** válasza:
87%
Totál mindegy. Szeretem, de nem halnék meg érte. Szóval tényleg mindegy
 4/17 anonim ***** válasza:
74%
Ha vannak rendes pólói is nem zavar, de nem vagyok amúgy nagy star wars fan. Az én páromnak képregényhősös pólói vannak, az elején fura volt de most már inkább aranyosnak tartom a dolgot. Egy nagy star wars rajongo csajnam biztos bejönne :)
2017. nov. 16. 01:29
 5/17 anonim ***** válasza:
77%

A téma mindegy, az összkép legyen jó. Párom fel szokott húzni zsiráfos (?!) meg mindenféle Rick and Mortys, meg "#hashtag" feliratos baromságot, de akkor mellé minden más egyszínű, vagy minta nélküli. Az úgy pl tetszik, és nem igazán zavar, mi van a pólóján, sok közüle jópofa is, és nekem is tetszik. De van fiú ismerősöm, aki úgy fel tud öltözni, hogy rosszul vagyok néha. Van egy szürke-világoskék-sötétkék terepmintás nadrágja, ami szürke vagy fehér felsővel tök jól nézne ki. Ő rendszerint valami piros vagy narancssárga borzalmat képes felhúzni hozzá, ami még ráadásul mintás is. :D Nem vagyok én sem divatguru, de ragaszkodom ahhoz, hogy ha van az összeállításban egy mintásabb darab, a többi legyen egyszínű.

Nem vagyok SW fan, így nem lenne pluszpont a téma. Ha fan lennék, biztos kíváncsi lennék, hogy divatból hordja, vagy tudja is, hogy mi az.

2017. nov. 16. 01:50
 6/17 Költőnő? ***** válasza:
100%
Az imperial march a csengőhangom szóval szerintem én meg is válaszoltam.
2017. nov. 16. 06:12
 7/17 anonim ***** válasza:
69%
Nem szeretem a Star Warst, de semmilyen filmes-mesehősös póló nem nyűgöz le. Sima egyszínű szürke/fekete/esetleg bordó, és még a zenekaros (nyilván olyan, amit én sem utálok) is belefér.
2017. nov. 16. 06:41
 8/17 anonim ***** válasza:
84%
Az én kedvenc polómon wayland-yutani logo van. Az egyik kedvenc polóm. 31/N
2017. nov. 16. 08:27
 9/17 anonim ***** válasza:
Semleges.
2017. nov. 16. 08:42
 10/17 anonim ***** válasza:

Én szeretem az ilyeneket. :)

Nem csak a Star Wars-osat, hanem azt is, ha más filmszereplő vagy rajzfilmfigura van rajta.

22/N

2017. nov. 16. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!