Lányok, akik láttátok, nektek is tetszik a Star Wars? Miért / miért nem?
Figyelt kérdés
Nem csak az új részre gondolok, hanem úgy az egész Star Wars világra.2015. dec. 30. 19:16
1/10 anonim válasza:
imádom. ez első filmem amire emlékszem. pontosan nem tudnám megfogalmazni mit szeretek benne, zseniális az egész... amióta az eszemet tudom nagy rajongója vagyok :D gyűjtöm is a könyveket, képregényeket, figurákat
2/10 anonim válasza:
Egy helyen álló lézer sugár az első 5 percben?
NE már!
3/10 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a filmet. Igazából minden ilyen filmet nagyon szeretek ami nem lehet úgymond a valóságban. Eleve nagyon szeretem az űr témát. Az nem tetszik igazából benne hogy ugye a 4,5,6.-ik rész az az 1,2,3 résznek az eleje és mivel úgymond az eleje(3,4,5 rész) az az első három rész után jött ki ez így nem tetszett ráadásul azok a részek kicsit uncsimuncsiak is voltak... Remélem érthető amit leírtam 🙃 Összességében nagyon szeretem és egy nagyon jól kitalált és megrendezett film.
4/10 anonim válasza:
IMÁDOM!!!! Életem legjobb filmje bár még csak 13 vagyok.:D Nekem a kedvenc részem a sithek bosszúja. Amikor azt megnéztem akkortól kezdtem el rajongóvá válni azöta az összes részét láttam és mostanában csak azzal foglalkozok. Az imperial marsch a csengőhangom és megtanultam zongorázni is. IMÁDOMMMMMMM!!!!!
5/10 Kovi Körte válasza:
Én is nagyon imádom.Oka nincs.
6/10 anonim válasza:
Anyukám kiskoromban mondta, hogy nézzem meg, mert biztos tetszene. Igaza volt, több éve kedvenc filmem. :)
7/10 anonim válasza:
imádom én is :D az eredeti trilógia a kedvencem, az újabbak (mármint 1-3) annyira nem jöttek be, mármint azok is jók, csak a többihez képest nem annyira... az ébredő erő meg valahol a 2 között van :D
8/10 anonim válasza:
Ez a kép mindent elmond:
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, meghoztátok a kedvem hozzá :)
2016. jan. 9. 01:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!