A Clone Wars vagy a Rebels tetszik nektek jobban? Melyiket szeretitek jobban? Melyik a jobb szerintetek?
Hát ha a 4.évadtól nézzük szerintem a tcw jobb,de csak egy hajszálnyival én mindkét sorozatot nagyon szeretem.
Elég gyerekesnek indult mindkettő,de a Rebelsben ez elég hamar meg is változott,ahogy a tcw-ben is a 3-4.évadtól kezdve.
Abban tényleg a the clone wars jobb,hogy ott jobban meglehet jeleníteni a vért míg a Rebelsben néha röhejesen próbálják rejtegetni a durvaságot,holott mindenki tudja miről van szó.
Azt mindenesetre nagyon sajnálom,hogy a tcw utolsó évadát nem csinálták meg,pedig szerintem az lett volna talán a legizgalmasabb :(
Én azon a véleményen vagyok, hogy mind a két sorozat tökéletesen hozza azt amire létrehozták. A tcw feladata hogy minél több karaktert bemutasson illetve felvázolni a klónok háborújának 3 évét.
A rebels pedig a lázadás hajnalát kell hogy bemutassa EGY lázadó sejten keresztül. Én mind a kettővel meg vagyok elégedve.
Cw sokkal jobb, mind animáció, sztori meg karakterek terén is..
De a rebels is nézhető azért, vannak jó részek, főleg amikben a régi karakterek bukkannak fel
Amúgy lehetne sokkal jobb is, csak a disney az egyel fiatalabb korosztályt célozta meg vele, ez nagyon látszik rajta, a készítőknek így nincsenek olyan lehetőségei mint cw-nél voltak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!