Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha egy ápolt, jó megjelenésű fiatalember odamegy hozzátok az utcán, nem ilyen idétlen ezerszer használt csajozós szöveggel azt jó néven veszitek?
Annyi srácot láttam már úgymond csajozni, hogy rámenősen valami nagyon gáz szöveggel próbálkoztak, és meg sem lepődtem hogy elküldték őket melegebb éghajlatra.
Életemben kétszer mentem oda lányhoz aki nagyon tetszett, akkor sem ilyen szövegekkel, hanem normálisan. Még ha az egyik el is utasított az az elutasítás is inkább cuki volt, mint bunkó. De mivel nem csinálok ilyet gyakran gondoltam rákérdezek.
21/f
Még ha azt is mondod, hogy tisztelettel és civilizáltan mész oda a nőhöz, nem változtat a tényen, hogy ez az egész utcán ismerkedösdi arról szól, hogy az utca helyett egy nagy piacot látsz, amin megtetszik egy portéka, amiről semmit nem tudsz, de mégis meg akarod szerezni. Gondolj bele milyen megalázó és degradáló lenne mindkét fél számára, ha így az utcán kuncsorogva akarnál barátokat szerezni. Ha érdeklődsz valaki iránt, kell hogy legyen egy minimális háttérismereted a az illetőről, és neki is rólad mert ha nincs, akkor komolytalan az egész - olyan "teccő, mennyünk meginni valamit" kategória.
Szóval nem, semmiképpen sem imponálna az ilyesmi.
Nem.
Utcán nem hobbiból vagyok, hanem megyek valahova.
Ezenkívül elgondolkoznék, hogy aznap az 500. vagy a 600. lennék, akihez ugyanazzal a szöveggel megy oda.
Végső soron pedig felszínesnek gondolnám (csak az alapján tetszhetek meg neki az utcán, hogy jól nézek ki.... Erre akar építeni egy kapcsolatot? Köszi, nem kérem..)
Egyik válaszolónak:
Szerintem hol kellene ismerkedni? AKÁRHOL, ahol van egy minimális háttérinfód az illetőről (pl koncerten = mindketten szeretitek azt a stílust, vagy edzésen = mindketten szeretitek azt a sportot, esetleg közös haveri körben = ismeritek egymást)
Szerintem mindenhol rossz az "én márpedig most felszedek valakit" jellegű ismerkedés.
Szerintem lehetne jó néven is venni. Attól még hogy nem ismer és az az első dolog, amit megtud a lányról, hogy hogy néz ki, még érdekelheti a belső, és lehet a másik megismerése a célja.
Lányoktól kérdezem, hogy egyáltalán mikor fordul elő, hogy valakit előbb ismernek meg, mint látnak? És különben is, minimálisan mindenkinek számít a kinézet, olyannal senki nem fog párkapcsolatba kezdeni, aki nem tetszik.
#16 Természetesen mindenkit először látsz, és csak aztán ismered meg, de jobb esetben nem a látvány miatt döntöd el, hogy össze akarsz-e jönni az illetővel, hanem azután, hogy megismerted. És igen, számít a külső is, de eszembe sem jutna senkivel kezdeni nagy reményekkel, akinek még a nevét sem tudom, 0 személyes információ nem elég.
Amúgy én is becsatlakozok a #3nak szóló magyarázatba:
Most vagy azt az érveteket adjátok fel, hogy a nők könnyűvérűek manapság, vagy ezt, hogy soha egy nő sem akar szóba állni férfiakkal, mert a kettő együtt nem működik. De tessék, itt egy kis útmutató:
- ha alkalmit akarsz, akkor olyan helyeken keresgélsz, ahova idegen emberek szórakozni és kikapcsolódni járnak = szórakozó hely, koncert, bár, kocsma, stb
- ha komoly kapcsolatot akarsz, akkor olyan helyen keresgélsz, ahová az emberek vagy társkeresni járnak, szóval társkereső oldalakon (a netes randizást NYILVÁN nem ítélik el azok a nők akik felregisztrálták magukat egy társkereső oldalra) vagy pedig a személyes környezetedben lévő nők közül válogatsz. Már az előző kommentemben leírtam ezt a barátos példát, de megint felhozom: ha barátot akarsz, akkor beszélgetsz olyan emberekkel, akik körülötted vannak, pl munkatársakkal, évfolyamtársakkal, a barátaid barátaival, stb. Na ugyan ez van, ha barátnőt akarsz.
Nem a semmiből kell odaugrani valaki elé, aki épp a saját dolgával van elfoglalva (nem pedig kikapcsolódni van valahol, ahol nyitott az ismerkedésre) mondván hogy "sziafigyu így alaposan végigmérve az anatómiai adottságaidat párzásra alkalmasnak talállak, szóval kérlek fáradj el velem a legközelebbi barlangba hogy hozzájáruljunk a fajunk utódnemzéséhez"
18-as valamit nagyon félreért. Miért kellene összejönni egy idegennel? Az a célja a közeledésnek, hogy megismerjük a másikat, és ha hasonló ember, akivel jól érezzük magunkat kölcsönösen, akkor mi a probléma? Ha valaki közeledését elfogadod, és találkoztok többször, attól még nem vagy elkötelezve.
Az alkalmi dolgokat meg nem keverném ide, szerintem a kérdezőnek komolyabban gondolja.
Az utcai leszólítást akkor tartom feleslegesnek, ha a NEMet nem tudod kezelni.
Amúgy engem nem zavar, ha normálisan nyitnak. (Ebben a rohadtrohanó világban is van- kéne legyen- az embernek öt perce a másikra, akár ismeretségeket kialakítani, pláne, hogy azért pikkpakk előkerülhetne az okostelcsi FB és máris folytatható az ismerkedés egy másik formában)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!