Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31/41 anonim válasza:
Ennyi idótát! Rossz volt olvasni. Ne adja a Jóisten hogy háborúben ezek fegyvert kapjanak a kezükbe.
32/41 anonim válasza:
Hàt keményebb is mint sok tutyi mutyi pasi ,aki ide jàr rinyàlni.
33/41 A kérdező kommentje:
Köszi édike. Egy kávéra a vendégem vagy
2017. nov. 14. 09:41
36/41 A kérdező kommentje:
Ha meghivnalak is te fizetned :D
2017. nov. 14. 10:57
37/41 anonim válasza:
Szerintem a férfiak szoktatták erre rá őket. Ha csak körülnézel instán, egy-egy jócsaj alatt olyan nyáladzásokat levernek, hogy csak na. Kint van a cici, kerekedik a popsi, és már is megkapták a jócsaj titulust, akikért hülledeznek és nyáladzanak a pasik. Ergo, semmi mást nem várnak el a nőktől, csak, hogy nézzenek ki jól (jól=mint egy műribi). Ennyi a fontos. És ennek eleget is tesz nagyon sok nő. A férfiak felszínessége a probléma.
38/41 A kérdező kommentje:
Van benne valami..a nőknek csak ki kell nezni valahogy azt ennyi. Lúzer férfi bármit elnéz...
De én ha 12 órán lehúztam a melóba és otthon halomra áll a mosogatni való akkor hadd háborodjak fel....nem minden a jó cici
2017. nov. 14. 15:06
39/41 anonim válasza:
Minden jôtmentnek nem fîzetek koma :D
40/41 A kérdező kommentje:
Hatalmas káresz vagy tesa :D
2017. nov. 14. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!