Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van ilyen eszméletlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ilyen eszméletlen nagy igénye a mai nőknek?

Figyelt kérdés

2017. nov. 13. 21:58
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
85%

Nincs, csak te látod úgy, mert alacsony önértékelésű férfi vagy.

Ha lenne egy kis önbizalmad megláthatnád azt, amit sokan: nem olyan nehéz nőt szerezni.

2017. nov. 13. 22:23
 12/41 anonim ***** válasza:
63%
Te vagy a maesti hisztis p_csa? Már vártam a mai "férfi"rinyát
2017. nov. 13. 22:24
 13/41 A kérdező kommentje:

de legyünk őszinték: kedves figyelmes aranyos pasi rohadt unalmas hosszú távon nem? kell néha hogy kicsit játszon veletek igaz? ha a pasi kedves akar lenni akkor azért bele lehet rúgni egy nagyot nem ? ( pl. szia kicsim hogy vagy? hagyjál!!! )

ne minimálbérből éljen? :) szóval akinek csak az jutott az dögöljön is meg mindjárt nem ? :D

legyen egy min 20 éves kocsija. ha meg az van akkor megy a beszólogatás hogy mi ez a gagyi hogy az ablakot is tekergetni kell és nincs klíma ? :D

2017. nov. 13. 22:26
 14/41 anonim ***** válasza:
98%

Ne haragudj a közvetlen ismerősi körömben nem ismerek tökéletes pasit, sem tökéletes lányt. Van akinek irigylésre méltó az alakja de néha idegesít a csacsogása, a pasija meg tök átlagos mind külsőleg mind anyagilag. Van akinek tök jóképű pasi jutott aki kicsit arrogáns de a nem olyan csinos csajunk fulig szerelmes belé.

Az én páromnak sincs tökéletes teste meg bmw-je. Nincs kitömve pénzzel és soha nem is érdekelt se engem se az ismerőseim. Nem tudom milyen alternatív univerzumban élek de tuti nem abban amiben a gyakori kérdések kérdezői mert én való életben ennyi aranyásót nem láttam. Max a discoveryn.

2017. nov. 13. 22:26
 15/41 anonim ***** válasza:
90%

"ne minimálbérből éljen? :) szóval akinek csak az jutott az dögöljön is meg mindjárt nem ? :D"

Tudod, az életben van olyan, hogy tanulás, szorgalom, akaraterő. Na ezek azok a tulajdonságok amiket te nem ismersz, ezért tartassz ott, ahol.

Te lennél a kedves aranyos pasi? A nőgyűlölő barom inkább illene rád.

Amúgymeg sokszor összetévesztitek az aranyosságot a töketlen lúzerséggel.

Érdekes módon a rossz tulajdonságaitokról soha nem tesztek említést, helyette inkább egy jó tulajdonságot állítotok be hibaként.

2017. nov. 13. 22:38
 16/41 A kérdező kommentje:
Lúzer lennék?ismersz kisfiam?:D 9 évet húztam külföldön pincérként jelenleg lakasom kocsim van telen sielek nyaron nyaralok :) havonta egyszer pedig prostihoz járok többre nincs igényem szólj ha utolérsz
2017. nov. 13. 22:50
 17/41 anonim ***** válasza:
96%
De rég volt már ilyen kerdés, hiányzott :D
2017. nov. 13. 22:52
 18/41 A kérdező kommentje:

"Tartassz"

Ezt így kell írni:TARTASZ

Sajnos az írás se erősséged....de sebaj tudod...akaraterő,kitartás

19/41 anonim ***** válasza:
87%

"Lúzer lennék?ismersz kisfiam?:D 9 évet húztam külföldön pincérként jelenleg lakasom kocsim van telen sielek nyaron nyaralok :) havonta egyszer pedig prostihoz járok többre nincs igényem szólj ha utolérsz"

Nem nekem szól a kérdés de...

Nem vagy lúzer, viszont úgy viselkedsz, mintha az lennél. Gondolom fiatal vagy még, van egzisztenciád, és mégsem vagy képes egy nőt találni magadnak, hanem prostihoz jársz... Ez így nagyon gáz. Többre lennél képes, ha igazán akarnád.

Ezt most ne cikizésnek vedd, komolyan mondom.

20/41 A kérdező kommentje:
Köszi. Tudod szeretik a nők az euró illatát én meg kihasználni nem hagyom magam. Két munkanélküli eltartott barátnőm is colt az elmúlt 3 évben valahogy semmi se volt jó nekik ....
2017. nov. 13. 22:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!