Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van ilyen eszméletlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ilyen eszméletlen nagy igénye a mai nőknek?

Figyelt kérdés

2017. nov. 13. 21:58
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
0%
Azért, mert sajnos megtehetik. Mert a férfiak asszisztálnak hozzá. Ha a férfiak nem így állnának hozzájuk, akkor nem tehetnék meg.
2017. nov. 13. 22:57
 22/41 anonim ***** válasza:
86%

Igen, lúzer vagy. Van egy kis pénzed, de mégis itt hisztitel mert egyedül vagy mint a kisujjam.

De ha már itt tartunk, akkor nekem van egy gyönyörű barátnőm és emberi kapcsolataim és nem vagyok rászorulva a k_rvázásra. Majd szólj, ha utolérsz.

Elfogytak az érvek, ezért keresel egy szót amit hibásan írtam le. Ezután általában az szokott jönni, hogy fél oldalas privát üzenetet írsz, amiben az anyámat szidod. Szánalmas...

2017. nov. 13. 22:59
 23/41 A kérdező kommentje:

A barátok megvannak itthon ennyi idő után is és fél európában is ahol megfordultam. Sikeres ember vagyok na ..mit szégyelljem :D utolérni neked kell kezdj tempózni Xd

További jó éjt iszom a drága whiskymet

2017. nov. 13. 23:03
 24/41 anonim ***** válasza:
93%
Te nagyon be akarod bizonyítani, hogy gazdag vagy...
2017. nov. 13. 23:05
 25/41 anonim ***** válasza:

Továbbra sem tartom lúzernek a Kérdezőt, hiszen szerzett pénzt, innentől csak idő kérdése, hogy mikor csajozik be. Nem mindenkinek megy könnyen az ismerkedés, van olyan, aki később lesz jó benne.

A Kérdezőnek:

Mi lenne, ha azt a pénzt, amit prostikra fordítasz, az ismerkedésbe fektetnéd be? Menj ki a világba, beszélgess a nőkkel. Menj el bulikba is ha akarsz, és ismerkedj. Szólítsd meg egy rakás nőt, dumálj velük.

Egy rakás tapasztalatot fogsz szerezni, és egyszerűbben fog menni a csajozás. Ne görcsölj rá, csak egyszerűen randizgass a nőkkel, tudd meg, hogy mit akarsz. És aztán majd kiválasztasz egy értelmeset, akivel kölcsönösen tudjátok egymást szeretni.

A kérdésre válaszolva: nem mindegyiknek nagy az igénye, de tényleg. Ha fejben rendben vagy, és van megfelelő önbizalmad és határozottságod akkor az a pénzzel együtt nagyon jó lesz.

Én tényleg szurkolok neked.

2017. nov. 13. 23:07
 26/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm te pozitív vagy :) jól esik ezt olvasni :) remélem minden rendben a magánéletedben és maradjon is úgy sokáig
2017. nov. 13. 23:11
 27/41 A legrosszabb ***** válasza:
25%
Azt hiszed, hogy nagy igényük van? Többségük olyan egyszerű, mint a faék. Buták, mint a föld. Elképesztően könnyű őket megvezetni, lekenyerezni néhány előnyös férfitulajdonsággal. Mi is kell a marha nagy igényük kielégítésére? Macsó kinézet, jó duma, menedzsering, jó hírnév és méltatás néhány ismerőstől, meg még néhány imponáló információ (pl. ELTE hallgató, vállalkozó, autóversenyző, saját belvárosi modern lakás stb.) és máris pavlovi reflexszel teszik szét a lábukat ezek a "nagyigényű" nők. Ezek a "nagyigényű" nők le se tojják a belső értékeidet, ha a fentebb soroltak nagy része adott.
2017. nov. 13. 23:14
 28/41 anonim ***** válasza:
94%

" kedves figyelmes aranyos pasi rohadt unalmas hosszú távon nem? "

Az tényleg elég unalmas, ha csak erre képes.

Én is kedves, figyelmes vagyok vele, sőt szerintem egy párkapcsolatban ez a minimum elvárás.

2017. nov. 13. 23:16
 29/41 anonim ***** válasza:
97%
Miért van az, hogy azok a pasik akik feltűnően húzzák a szájukat a nők igényei miatt általában az első megszólalásukkal bebizonyítják, hogy kellemetlen személiségük is van?
2017. nov. 14. 00:04
 30/41 anonim ***** válasza:
92%

Na mi van, nem kellesz a neked tetsző nőknek?

Ilyen kérkedő,lenéző,kivagyi személyiséggel ne csodálkozz!

Gondolom, ehhez gnóm kinézet is társul,mert kellő egóval,helyes pasiként ilyen moslék személyiséggel is találnál nőt.

Egyébként a fogszabályzóról annyit,hogy egy férfi is inkább fecceljen pénzt a fogába,csak olyan girbe-gurba ne legyen,hogy egy egyenes fog ne legyen a szájában.Az nálam mindkét nemnél végtelenül undorító.Akkor melyik a jobb?Fogszabályzó vagy a csálé fogsor?

Ide ne vegyük bele a hézagot,mert férfinál is cukinak tartok egy kisebbet,de nem akkora karácsonyi,nyári,tavaszi és őszi szünetet egyben,mint a Vanessa Paradis-nak van.

Már miért kéne Téged bárkinek is elfogadni,ha te így hőbörögsz,hogy bezzeg a nőket elfogadják?

Hidd el,egy tényleg csúnya lány az meg van lőve,20x annyit kell kűzdeni azért,hogy egy kortárs pasinak kelljen,mint fordítva.

2017. nov. 14. 00:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!