Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már első randin kellene azt érezni hogy igen szeretném ha majd a párom lenne?
Figyelt kérdés
Volt már vagy 11-12 ember akivel randiztam amióta nincs kapcsolatom. Egy barátom volt még csak így nem vagyok vmi tapasztalt kapcsolatok terén. Egy társkeresőn szoktam ismerkedni mert eléggé zárkózott vagyok és máshol sztem esélytelen lenne nekem az ismerkedés. Nemrég találkoztam egy úriemberrel aki szó szerint az, mivel nagyon udvarias kedves látszik hogy le akar nyűgözni. Kinyitja az autó ajtót lesegíti a kabátomat mikor kávézóba étterembe vagyunk. Mikor először találkoztunk nem igazán tetszett meg képen se. Nem éreztem azt h hűű nekem nagyon tetszik nem éreztem vonzódást. Viszont őt nem zavarja h nem beszélek annyit sőt neki nagyon tetszek külsőleg belsőleg is. Adtam egy második esélyt a randira és most sem éreztem semmit mikor megláttam. Pedig csokit hozott virágot vett nekem elvitt vacsorázni. Nem nyomul lassan közeledik de már megfogta a kezem szval látom h többet akarna. Mindig ír akarna találkozni de én nem érzek vonzódást nincs kémia. A hangja illata tetszik de vhogy mégsem érzek még semmit. Mit kellene tennem? Később kialakulna vmi érzés bennem? Megbántani nem akarom. 25/N2017. nov. 12. 08:33
1/5 anonim válasza:
Szerintem ezt ne eroltesd, mert nem fog menni. Nem azt mondom, hogy az az altalanos, de nalunk pl. meglattuk egymast, es kesz, vege pont, o velem lesz, mert muszaj volt mindkettonknek a fejeben, es egy randi utan mar egy par voltunk. En ennel az erzesnel alabb nem is adnam.
2/5 anonim válasza:
Te is tudod, hogy ez így nem jó. Ne félj felvállani az érzéseid. Ha nem érzed, hát nem érzed. 25 évesen kicsit erőltesd meg magad, állj oda elé és konkrétan közöld vele, hogy kedves és udvarias ugyan, nincs vele baj, csak te nem érzel semmi különöset.
3/5 anonim válasza:
Nálam az előző páromnál 3-4 hét kellett és napi szinten találkozás hogy változzon a véleményem. Belsőleg nagyon rendes embernek tartottam, de külsőleg nem fogott meg. majd 3 hét után, amikor el is vitt vacsorázni, akkor kezdtem el érezni az ellentettjét.
Nem lehet tudni szerintem, függ attól is, hogy ki milyen személyiség, én pl nehezen engedek fel, nálam türelem kell, hogy meghódítsanak :)
4/5 anonim válasza:
Nem tudom, hogy kell/kötelező, nálunk így volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!