Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresős ismerkedés utáni első randin hogyan üdvözöljük másikat?
Mondjuk 1-másfél hét csetelés után találkoznak.
Én a kézfogásos bemutatkozást túl merevnek érzem.
Köszönés, és puszi vagy ölelés szerintem jobb, mert ilyenkor azért már jobban ismerni a másikat
De akkor kimarad a bemutatkozás? Nem mondjuk meg a nevünket?
Persze így is tudja a másik, meg fel is ismerni egymást a facebookos beszélgetés miatt.
Nos?
Volt egy randim, ahol a lány nyújtotta a kezét. Nem fogtam meg, bemutatkoztam, majd finoman a vállához értem és adtam neki egy puszit. Szerintem így nem olyan ,,merev" a kezdés. Igen, puszi, vagy finoman, de határozottan megérinteni a lány vállát.
Nem tudom, fiú vagy lány irta a kérdést? :)
Lány vagyok
Nem megfogni a nyújtott kezet szerintem mindközül a legrosszabb.
Ferfi dolga eldonteni. Neked ezen felesleges agyalni. A fiu valaszt valamit, ha neked az nem tetszik akkor te maskepp udvozlo.
En azon a par tarskeresos vagy eppen itt megismert lanyokkal a randin, mindig nyujtottam a kezem s bemutatkoztunk . S volt, hogy megoleltem utana. S hidd el, nem azert mert feltem volna a testisegtol.
Pedig ha kézfogás van, ahhoz a lány nyújtja előbb a kezét.
Hajjaj.
Ha előtte ment már a csetelés,csak volt már bemutatkozás :)
Én két puszival indítok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!