Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik a neten ismerkedtek meg, nagyon sokat beszélgettek, de kicsit messzebb laknak egymástól, milyen volt az első találkozás?
Beszélgetek egy fiúval pár hete-hónapja és nagyon megkedveltük egymást, teljesen oda van értem, senki nem mondott még ilyen kedveseket mint Ő. Nem társkeresőn ismerkedtünk meg, igazából egy szerencsés véletlen során a testvérével kezdtem el beszélgeni, és úgy ismertem meg Őt.
Azokhoz szól a kérdésem, akik voltak hasonló helyzetben, milyen volt az első találkozás? Mi most hétvégén fogunk találkozni és nagyon izgulok, sok érzés kavarog bennem. Egész napokat beszélünk át, amikor ráérünk csak egymással beszélünk akár írásban akár telefonon. Tudom, hogy neten akárki megjátszhatja magát, ezért félek is egy kicsit ettől.
A válaszokat előre is köszönöm, az is érdekel, hogy ha jól sikerült az első találkozás mi lett utána belőle.:)
jó volt :)
ne izgulj, menni fog az :)
itt most nem rólam van szó :P
inkább fókuszálj a saját dolgaitokra :)
mi a terv mit csináltok? :)
a kirándulás is program :D
de lehet a program egy sima séta is akár :)
na ez jó, hogy közös élményeket szereztek olyan téren amit mindketten szerettek, remélhetőleg minden jól sül el!
Jó ilyet olvasni.:) Igazából remélem hogy ennek az ismerkedésnek is szép vége lesz.
Úgy érzem ebben a világban nem ért meg senki, csak Ő.
Nehogy aztan az erdoben feldaraboljon es eladja a szerveidet az ukranoknak.
Sok sikert amugy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!