Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első találkozás és nagyon izgulok. Mit csináljak?
Pár nap múlva találkozok egy fiúval és mindig nagyon izgulok az ilyeneknél...és van hogy rám jön az állandó mosolygás izgulás közben ami szerintem elég ciki xd
Mitől tudnám kicsit lazábban venni a dolgot?Segítsetek pls!
18L
"xd" "találkozok egy FIÚVAL" "pls" "18L"
Plusszba még gyakorin kérdezed meg,hogy mit csinálj(?)
Igen, felnőtt ember vagy (korban már) de hogy agyilag nem..az biztos. Miért a felnőtt kategoríába raktad ezt? Tiszta tinis "jajj izgulok vigyorgok pllsss segítsetek találkozok egy fiúval xd bla bla"
19/L
Pont ezért nem értem miért ide raktad a kérdést. Nem kell 18 évesen felnőttként viselkedned, de akkor ne rakd a felnőtt kategoríàba a kérdésed. "Pls" "xd"
Viszont a rinya nem érdekel.
19/L
16 voltam mikor először randiztam és azóta is együtt vagyunk, most 20 vagyok. Amikor láttam, hogy közeledik a kocsival azt se tudtam mit csináljak már komolyan az járt a fejemben, hogy úristen, elbújok valahova :D de amúgy már késő lett volna elbújni. Arra is gondoltam, hogy olyan hülye vagyok, hát minek jöttem el?! És nyugi, rám is rámjött az állandó mosolygás de az ilyesmit ha cikinek találom azt el is mondom.. Mondtam neki, hogy ne haragudj, hogy folyamatosan mosolygok csak most izgulok :D
Végülis nem tudsz ezzel mit kezdeni, úgyis izgulni fogsz de szerintem egy kis idő után elmúlik. Én csak addig izgultam míg élőben bemutatkoztunk egymásnak és váltottunk pár szót. Utána már sokkal felszabadultabb voltam. És amúgy igen, ő is izgulni fog valószínűleg :)
Addig örülj, amíg ilyen, és nem vagy kiégve 😃
Nekem már semmi izgalmas nincs ilyenben, és fogalmam sincs milyen izgalmat kellene találnom...
Ne az aggodalomra, stresszre koncentrálj, mert akkor csak erősödik...nézd kívülről, gondolj valami jó zenére, stb...
Amúgy meg mindenki izgul, ha ez megnyugtat, a srác is...a legjobb, ha finoman utalsz rá, ettől egyből jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!