Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Akik a neten ismerkedtek meg,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik a neten ismerkedtek meg, nagyon sokat beszélgettek, de kicsit messzebb laknak egymástól, milyen volt az első találkozás?

Figyelt kérdés

Beszélgetek egy fiúval pár hete-hónapja és nagyon megkedveltük egymást, teljesen oda van értem, senki nem mondott még ilyen kedveseket mint Ő. Nem társkeresőn ismerkedtünk meg, igazából egy szerencsés véletlen során a testvérével kezdtem el beszélgeni, és úgy ismertem meg Őt.

Azokhoz szól a kérdésem, akik voltak hasonló helyzetben, milyen volt az első találkozás? Mi most hétvégén fogunk találkozni és nagyon izgulok, sok érzés kavarog bennem. Egész napokat beszélünk át, amikor ráérünk csak egymással beszélünk akár írásban akár telefonon. Tudom, hogy neten akárki megjátszhatja magát, ezért félek is egy kicsit ettől.

A válaszokat előre is köszönöm, az is érdekel, hogy ha jól sikerült az első találkozás mi lett utána belőle.:)

2017. okt. 17. 09:11
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Azért az durva lehetett, én is lehet kicsit kiakadnék ha szó nélkül beállítana. Úgyis az járna a fejemben, hogy nincs elég szép rend. :D Szeretem ha csillog-villog a lakás, hogyha valki jön hozzám, akár rokon, akár barát.

Nekem is van egy olyan érzésem, hogy minden rendben lesz, mert hiába még soha nem találkoztunk, néha olyan érzésem van, mintha már ismerném régóta.

2017. okt. 17. 09:54
 12/29 A kérdező kommentje:

Reménykedek, hogy nem így lesz.:D

Köszönöm.:)

2017. okt. 17. 09:55
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk az első találkozáson koncert volt a program. Baráti találkozónak indult, mert ugye túl messze lakik, felesleges lenne erőltetni, anyagilag nem bírnánk az ingázást, stb. (Az első tali is soká húzódott ilyen okok miatt.)

Na, a koncertből hosszú hétvége lett, egy éjszaka helyett négyet töltött fent, a fő program rengeteg beszélgetés volt, meg sétáltunk a - neki idegen - városban. :)

Mi akkor nem jöttünk össze, a fent írt kifogások miatt, meg ádehogy, barátok vagyunk, ne rontsuk el. Fél évbe telt ezen túllendülni, azóta három év telt el, együtt is élünk. :)

2017. okt. 17. 09:57
 14/29 A kérdező kommentje:

Csak nem olyan rossz dolog akkor ez az internet.:D

Megnyugtató ez a sok pozitív élmény, akkor valamit csak lehet érezni személyes találkozó nélkül is, ami persze csak személyesen tud teljesen kibontakozni. :)

Nálunk szerencsére nem olyan nagy a távolság.:)

2017. okt. 17. 10:03
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Két férfival is ismerkedtem neten kereztül.

Az első nagyon kedvesnek tűnt, tök jól elbeszélgettünk, de a randi egy katasztrófa volt:

- exéről dumált

- fogdosott végig

- meg örült hogy megtalált, mert legalább "lesz aki főz rá" (32 évesen anyjával élt mint ott kiderült)

- aztán még két hétig zaklatott, holott közöltem vele a találka végén, hogy hagyjuk egymást, nem őt keresem

A második férfivel is neten ismerkedtünk, 1000km-ről. :)

Csodálatos randink volt - fél év után: órákon át sétáltunk, beszélgettünk, majd nála aludtam (ezt neked nem ajánlom), és még hajnalig zenét hallgattunk, tovább beszélgettünk, de még így is kevésnek éreztük az időt.

Ez volt tavaly nyáron, és még abban az évben összeköltöztünk :)

2017. okt. 17. 10:19
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Jó dolog a túra, de én elsőre nem mernék elmenni egy lényegében idegen emberrel egy erdőbe.
2017. okt. 17. 10:28
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Sok randim volt netről.

90%-ban éreztem már előre a másik stílusa alapján, hogy milyen lesz. Amikor éreztem, hogy rossz lesz, akkor is belementem a találkozásba, mert miért ne. :D Persze utána meg is szűnt a kapcsolat teljesen. Ha úgy éreztem, hogy jó lesz, akkor jó is lett, minimum haverok lettünk, de volt már pár alkalmas kaland is, illetve 2 kapcsolat (1,5 év, illetve 8 hónap, ami jelenleg is folyamatban van :D)

Nem kell aggódni, ha egész nap beszéltek, akkor úgy se fogja megjátszani magát. Aki azt teszi, az nem tart ki eddig. :D

2017. okt. 17. 10:42
 18/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenki válaszát, én úgy gondolom jó emberismerő vagyok, de azért lehet félre tudnának vezetni interneten keresztül. Élőben tuti nem menne, elég ha valaki szemébe nézek.:)

Nem vagyok félős típus, kétlem, hogy bármi bajom esne az erdőben, Ő jön hozzám, én vagyok hazai terepen, Ő nem ismeri az erdőt, ha bántana nem biztos hogy tudná merre induljon haza egyedül.:D Már ha tudna bántani, nem tartom magam törékeny, sebezhető nőnek.:D

Egyébként ha jól sikerül, lehet róla szó, hogy nálam aludjon, 3 szobás lakásban élek, valahogy elférnénk. Persze semmi hátsó szándékom nincs ezzel, csak hogy ha jófej kirándulás után ne kelljen még buszoznia X kilómétert fáradtan.:D Tényleg nem félreérteni, azért sok lenne első randin együtt aludni bármilyen értelemben.:D

2017. okt. 17. 11:15
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Mi tíz napig beszélgettünk neten, aztán találkoztunk személyesen. Attól féltem, hogy lefogok blokkolni, ahogy szoktam az előző randijaimon, ő meg írta, hogy nem szokott izgulni ilyen helyzetekben. Az első randin meg pont fordítva volt, belőlem dőlt a szó, ő meg kicsit meg volt szeppenve, randi után felhívott és elmondta, hogy nem tudja miért volt ilyen, eddig sose viselkedett így más találkozón. Szóval összességében szuper volt az első randi, és mai napig emlegetjük. :D

Pár nap múlva ünnepeljük a 2. évfordulónkat. :)

Volt több randim az internetről, volt olyan, amelyiknél azt éreztem, hogy biztos minden rendben lesz, mégse jött össze és volt, hogy éreztem, nem lesz belőle folytatás. Szóval én amondó vagyok, hogy tényleg az első találkozón dől el, ezért nem is szabad az embernek beleélnie magát. De az már egy nagyon jó előjel, hogy sokat tudtok beszélgetni, vannak közös témáitok. Nekem a jelenlegi párom volt az első, akivel ennyire gördülékenyen ment a beszélgetés neten is és személyesen is.

Sok sikert kívánok, remélem összejön! :)

Majd ír ám meg milyen volt a randi ;)

25/n

2017. okt. 17. 11:23
 20/29 A kérdező kommentje:

Igazából én is izgulós típus vagyok, meg is tudok szeppeni elég rendesen, de valamiért azt érzem, hogy előtte nem lesznek ilyen gondjaim, mert Ő így ismert meg, hogy ilyen vagyok, nem bájologtam, nem játszottam meg a szépet meg a jót, hülyéskedtem vele, igazából először nem is igazán érdekelt, csak beszélgettünk, aztán azon kaptam magam, hogy meg szeretném ismerni személyesen is.:) Azért félek, hogy esetleg megjátsza magát, mert kísértetiesen hasonlítunk egymásra, de sokszor ő ír olyan dolgokat, hogy magamra ismerek, meg velem is az történt, pedig előtte nem is beszéltünk még csak hasonlóról sem. Kicsit nehéz felfogni, hogy létezik valaki aki hozzám hasonló, főleg ennyire.

Köszönöm, majd leírom hogy alakult.:D

2017. okt. 17. 11:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!