Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mért van hogy nincs merszem, utána meg van? Ha nézek egy lányt nem merem megszólítani, csak ha már nincs ott, akkor "jahjj de jó lett volna" 15/f
Ma is kb velem 1 korú lány ott állt budakeszin, a buszvégállomáson, csomó ideig néztem, néha ő is. Egyik haverommal voltam, mondtam neki folyamatosan h milyen jól néz ki, meg oda kéne menni.. Miután elviharzott a lány, utána már, áhh hogy odamentem volna.
Gyávaság ez? Önbizalom hiány? vagy mi?
15/f
önbizalom hiányos gyáva vagy.
ez nem vicc volt komolyan beszélek.
szerintem menj oda kérdezd meg mennyi az idő, utána ne állj le a beszéddel mondjad neki a magadét ő is mondani fogja ha jól sikerült akkor végén megmondod neki h összefuthatnátok máskor is mert jól érezted magad aztán elkéred a telefonszámát. hazafelé menet meg örülsz magadnak.
hidd el nem nehéz.. elején énis és szerintem mindenki igy volt ezzel majd rájössz ha a csajnak nem jössz be akkor b*szhatod igyis-ugyis a csajt.
következő alkalmat ne szalaszd el menj oda bátran és NE feszengj legyél laza de mégse játszd meg magad.
sok sikert ;)
Én is vagyok így ezzel sokszor.
Sokszor lejárattam magam és azóta már nemnagyon erdekel ki mit gondol. Ha úgy érzem akkor leszólítom, sokan meglepödnek mert ebböl azt szürik le, hogy nem vagyok gyáva, pedig a zabszemet nem vernék fel a seggembe légkalapáccsal sem, de ez minden szituáció után enyhül.
Másrészt, igyekszem nem nyomulni vagy semmi ilyesmi, általában vásárlás közben tök lazán félvállról kérdezek valamit, vagy odaszólok pl. kaja vásárlásnál, hogy - huhh, azt ne meg, marha szar volt- 80%-ban mosolyta kapok és tovább megyek. Ha néz továbbra is akkor folytatom.
Írhatnám még tovább, de elöször a saját félemed kell leküzdened. Ne félj odaszólni egy csajnak, szard le inkább az egészet.
Remélem menni fog.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!