Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet megszólítani embereket?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy nincsenek barátaim, így barátkozni szeretnék, de ha a Csajok és pasikban akárkinek írom, hogy ,,Szia! Van-e kedved barátkozni?" senki se válaszol. :(
Hogyan lehet megszólítani fiúkat- lányokat vegyesen akár neten, akár élőben?
2011. aug. 8. 01:17
3/11 anonim válasza:
Hát... nem így kell... XD A "szia" az oké, de... húú, hát érdekes a kérdésed... szerintem mmrpg-ézz, tölts le egy TS-t, és ismerkedj más emberekkel ott... ha azon sikerül barátkozni, akkor kezdj az életben is... :D
4/11 anonim válasza:
játékok közben tényleg jól lehet kezd el mondjuk Grepolisozni bekerülsz 1 500fős szövetségbe ott van lehetőséged ismerkedni
5/11 anonim válasza:
Ott megy Orbán Viktor!!!
Hidd el mindenki rád fog figyelni:))
6/11 anonim válasza:
Én a GoA-ra gondoltam, de nekem mindegy, hová mész játszani. :)
7/11 anonim válasza:
Szerintem egy mmorpg a lehető legrosszabb tanács egy ismerkedni vágyó ám kissé bátortalan embernek.
Az én tippem az hogy a hobbiddal kapcsolatban keress társaságot, pl sportedzés, szakkör, kiállítás... Esetleg vannak ilyen fejlesztő tréningek, bár nem tudom jók-e valamire.
8/11 anonim válasza:
Pl. lányokat: Jó a segged kő kóla?
9/11 anonim válasza:
jólenne tudni hogy hány éves vagy, mert ha 50akor inkább ne gémerkedj me cink:D 12évesen amikor lekzdtem, TSen hallotam hogy a csapattársam kap egy pofont az apjátok aztán az apja játszott a gép előtt...szóval még roszat hinnének rólad:D
10/11 A kérdező kommentje:
17 éves fiú vagyok
2011. aug. 8. 13:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!