Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randira milyen orogram illene?
Én sétára gondoltam, esetleg ezt egybe kötni egy kávézással vagy vacsival. Mivel eközben lehetne beszélgetni. Viszont nem tudom, hogy nem e túl sablonos.
Illetve illik e ajándékot vinni? Igazából azt sem tudom még, hogy mit szeret a masik fél, így könnyű lenne mellé lőni.
Bocsi a buta kérdések miatt, de eddig ez kimaradt az életemből 20 éves korom ellenére.
Szerintem a séta, kávézás jó. :) Nem gondolom sablonosnak, ezáltal lesz több időtök megismerni egymást.
Én nőként nem várnék el ajándékot az első randin, esetleg még kényelmetlen is lehet egy virágot, nagy csokit cipelni. :)
Légy pontos, bátor, határozott és kedves pasi, aztán minden rendben lesz! ;)
Sok sikert!
#2 Program akart lenni, bocsi.
#1, #3 köszi a válaszokat. Esetleg Budapesten tudnatok ajánlani valami jó helyet a sétára?
Illetve illendő lenne ha nem hagyom fizetni a partnert?
Mivel nem pesti vagyok, így nem tudok sajnos. :(
Valami szépen kivilágított park, a Dunánál egy séta. :) Szerintem ez elég jól hangzik.
Valószínűleg a lány elő fogja venni a pénztárcáját, és fel fogja ajánlani, hogy fizet. Első alkalommal fizethetsz, 2 kávé belefér :)
Mivel tapasztalatlan vagy, igy ugyis el fogsz kovetni hibakat, szoval emiatt ne izgulj. Csinald ahogy te jonak latod. :)
elso randira se ajandek se vacsora nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!