Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez a randira hívós szöveg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a randira hívós szöveg tényleg bejön nektek lányok?

Figyelt kérdés

[link]

Nem tudok mit hozzászólni, csak kíváncsi vagyok a véleményetetekre. Ti hogy reagálnátok rá?

2017. okt. 31. 13:35
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Aranyos és egyedi, nekem tetszik. Persze nem garantált a siker minden nőnél, de van akinél bejöhet
2017. okt. 31. 13:43
 2/7 anonim ***** válasza:
77%

A "nagyon szimpatikus vagy, szívesen megismernélek jobban, van kedved eljönni kávézni egyet és beszélgetni?" már nem menő?

23/N

2017. okt. 31. 13:44
 3/7 anonim ***** válasza:
75%
Nekem új, hogy van, randira hívó szöveg. Én még egy nőt sem hívtam randira.
2017. okt. 31. 13:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Ezt pl. tök kreatívnak tartom. Ha tetszene a srác, és nem lennék foglalt, én elmennék vele randizni. Legalább látszik a leírtakból, hogy odafigyel rám és megjegyzett rólam dolgokat.
2017. okt. 31. 16:12
 5/7 anonim ***** válasza:
#2: nem, erre 10-ből legalább 8 csaj azt mondaná, hogy unalmas és találj ki valami személyre szólót.
2017. okt. 31. 17:19
 6/7 A kérdező kommentje:
Lányok nemár, ez annyira gagyi és átlátszó. Komolyan ez kell nektek??
2017. okt. 31. 19:18
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem nem gagyi. Átlátszó... legalább egyértelmű. Lehet, hogy kicsit erőltetve van, de legalább mutatja, hogy tud rólam dolgokat és odafigyelt rám. Inkább ez, mint hogy "Nálad vagy nálam".

(de amúgy a sima "meghívhatlak egy sütire?" is bejön nálam(

2017. nov. 2. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!