Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor komolyodott egy kapcsolat, kértetek HIV tesztet a partneretektől?
A barátomnak van, mert őneki volt más baja, és akkor mindenre szűrték. Nekem meg az éves nőgyógyászati szűrés miatt van minden másról negatív eredményem,bár hivről nem. Emiatt gondolkodtam, hogy elmegyek és megcsináltatom mindenre, ami létező betegség. Következő hónapban pénzem is lesz rá.
Szerintem ez normális kérés, nincs benne semmi fura.
Mindig csináltattunk minden partneremmel amikor arról döntöttünk, hogy akkor innentől nem óvszer hanem tabletta.
Szerintem teljesen normális dolog, egy pasim sem akadt ki rajta, sőt általában kérni sem kellett.
Mondjuk ha valaki ezèrt elhagy, hagyjon is el de nem volt rá pèlda még.
Mobilon is lehet csinálni és gyorsabb is, mint 20 perc. Kérd meg a partnered, hogy tárcsázza a számod, a telefonod pedig kiírja, hogy xy HÍV. A véradás egyébként erre meg több dologra is nagyon jó szűrő.
31/f
A Mylan nevű amerikai gyògyszergyártò-vállalat, egy pár éve dobott piacra egy patikában is beszerezhető HIV-gyorstesztet, ami pár csepp vérből 15 perc alatt megállapìtja, ha valaki fertőzött. Nyìlván az AIDS-vìrusnak van egy lappangási ideje, ìgy nem mutat ki rögtön egy esetleges fertőzést.
Nagyon felelősségteljes a hozzáállásod kérdező. Sajnos olyan világot élünk, ahol a promiszkuitás nagyon elterjedt, és nagyon nehéz védekezni az ilyen problémákkal szemben. Mindenképp használjatok òvszert is az aktushoz.
- egy gyògyszerésztan-hallgatò
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!