Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondolnátok olyan lányról, aki első randin részegre issza magát?
Még mindig jobb, mint a legutóbbi randim, ahol egy nagyon buta csajjal találkoztam.
A részegség legalább elmúlik, a butaság viszont nem.
Velem volt már ilyen, a srác vett két kis üveg töményet (kb 3-3 dl) ami kb egy óra alatt el is fogyott. Utána kellőképp rosszul lettem. Mire eljutottam odáig hogy támogatva lábra álljak már nem hánytam. A szállására vitt mert az közelebb volt mint ahol lakok, de természetesen nem csináltunk semmit. Reggel hazakísért.
Borzasztóan szégyelltem magam, sose történt még velem ilyen. Biztos voltam benne hogy nem fog velem többet szóba állni, hogy megvan rólam a véleménye. De még írogattunk facen, majd -a nagy távolság miatt csak jópár hónappal később találkoztunk, s akkor egyetlen csepp ital sem került már elő :) S ha közelebb lakna akkor szerintem lehetett volna ebből több is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!