Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti is úgy érzitek, mintha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is úgy érzitek, mintha manapság a hölgyek semmit nem akarnának tenni a kapcsolatért, mert úgyis rengetegen próbálkoznak náluk?

Figyelt kérdés

Próbálkoztam pár ismerkedős oldalon és személyesen is hódítani. De már kezdem nagyon megunni ahogy ez az egész működik.

Mindig lelkesen mesélek magamról vagy bármi másról egy ideig, aztán azt veszem észre hogy gyakorlatilag nulla érdeklődése van a hölgynek az irányomban vagy hogy haladjon valamerre a beszélgetés. Nekem kell folyamatosan küzdenem, kezdeményeznem, mindig nekem kell kreatívnak lenni kitalálni a randikat, a lány meg gyakorlatilag semmit nem tesz bele abba hogy bármi előrelépés is történjen. Sajnos a legtöbb kapcsolatom alatt is ugyanezt éreztem, és nem csak az elején.

Értem én hogy ők nagyon élvezik a szingli létet és hogy van aki próbálkozik náluk, de nem erőltetik meg magukat egy kicsit sem, mert ha nem jön össze a sráccal, úgyis fog próbálkozni valaki más. És ezt már kezdem nagyon megunni

Még mielőtt valaki lehordana hogy interneten is próbálkozom, az egyetem és munka mellett néha szűkében vagyok a szabadidőnek, és a szakterületemen igen alacsony a lányok aránya

23/F

2017. okt. 20. 22:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
ha valaki tényleg érdekli őket, tényleg szerelmesek belé, akkor beletesznek a kapcsolatba ők is, elhiheted.
2017. okt. 21. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!