Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az a nő akivel csak laza kapcsolatot akartok és milyen az akivel komolyat is?
laza BDSM téren jöhet, komolyhoz jóval több dolog kell
lazához kevesebb elvárásom van, de ha jól alakulnak a dolgok, akár lazábból is alakulhat komoly, ha látom a másikban a megfelelő tulajdonságokat
24F
Laza:
Szexi, jó szerető, dekoratív, igényes, bevállalós, kihívó, akár lehet feminista is. Házimunka, szorgalom lényegtelen.
Komoly:
Kreatív, melegszívű, megértő, jó szándékú és őszinte, szorgalmas, kitartó, házimunkához értő, szervezőképes, nem anyagias. Gyerek szülésre és megfelelő nevelésre képes, azt a párjával közösen elképzelő. (nagy kincs manapság)
Külső majdnem mindegy. Nem kell kicsit sem dekoratívnak lenni, persze ez nem kizáró ok. :) Van azért persze egy minimál testalkat/fejforma sáv, ami felett számomra minden belefér.
A kreatív humor se létkérdés, ha a férfiban van elég a párja számára. Lényeg, hogy képes legyen összefogni nehéz váratlan helyzetekben valamint hisztire, veszekedésre ne legyen hajlamos. Nem tehetek róla, ilyenekkel képtelen vagyok egy fedél alatt élni.
Én a magam részéről mindig komoly kapcsolat reményében ismerkedtem vagy "csajoztam be" párszor, de volt olyan, hogy csak a minden téren találkozás után derült ki, hogy van-e benne távlat, vagy nincs.
Ennek fényében ahogy többen is írták, ha egy nő vonzó jelenség, akkor az első dolog ami a pasik eszébe jut, hogy jesszus, meg kéne "tesztelni" minden téren (bő fantáziával), hátha kiderül némi együttlét után, hogy olyan társ, akivel szívesen lennél sokkal többet, akár élethosszig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!