Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most akkor komolyat kapcsolato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor komolyat kapcsolatot akar vagy nem? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy sráccal de először azt monta (ez volt 2hete)hogy ő most nincs felkészülve egy komoly kapcsolatra.de minden nap beszeltunk es tegnap talalkoztunk.5orat voltunk egyutt.beszelgettunk es mikor kisert le a metrohoz megfogta a kezem.aztan adott egy puszit de utana en oda hajoltam hozza es adott egy kis csokot is.mikor ma kerdeztem tole h miert csak kicsit,azt mondta hogy azert mert még varni akart a csokkal.mostanra teljesen osszezavarodtam a tegnapi utan...mit szeretne most tulajdonkeppen?
2016. máj. 2. 17:18
 1/6 Noren1989 ***** válasza:
91%

Azt szeretné, h lassabban haladjatok. Talán?

26/F

2016. máj. 2. 17:21
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Tutyimutyi a srác, inkább férfit keress ne kisfiút akit simogatni kell egy csókért majd.
2016. máj. 2. 17:24
 3/6 A kérdező kommentje:
Voltak tegnap olyan megnyilvanulasi amibol lemertem h nem tutylimutyli..csak szerintem ugy lehet vele h amiert valakinek meg kell kuzdeni az utana meg is becsuli a masikat...es egyebkent ebben lehet valami mert tegnap rego labakkal vartam a talit ami ez elott még soha nem fordult elo velem...csak azt nem tudom hova tenni h 2hete mondott valamit es ahhoz kepest meg tegnap teljesen mashogy viselkedett
2016. máj. 2. 17:28
 4/6 A kérdező kommentje:
Es randin a vege fele oda huzott magahoz atkarolt en raraktam a fejem a mellkasara,még beszelgettunk es mikor mondta h induljunk akkor még adott egy puszit a homlokomra...aki csak sz...xet akar az nem igy viselkedik...
2016. máj. 2. 17:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Ne aggódt túl a dolgot. Ki akarja élvezni az elején ezt a lassú, ismerkedős időszakot. Te is inkább élvezd! :)
2016. máj. 2. 18:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Elvezem mert nagyon jo volt vele ...csak ezzel ellent mondd sajat maganak..annak amit 1hettel ezelott mondott...es ezt nem ertem
2016. máj. 2. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!