Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elmondanátok annak akivel még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondanátok annak akivel még csak randizgattok?

Figyelt kérdés

Már kétszer randiztam egy férfivel, aki nagyon szimpi nekem, és szerintem neki én is.

Csak az a probléma, hogy tini koromban iszonyatos nagy marhaságot követtem el.. Nagyon depressziós voltam tizenévesen.. Akkor kétszer próbáltam öngyilkos lenni, ami már 7 éve történt, de ezt még le is tagadhatnám csak, hogy a karomat is megvágtam, aminek mai napig látszik a nyoma. Utána kikezeltettem magam, jártam pszichológushoz és teljesen rendbe jöttem.

Nagyon szégyellem e miatt magam, és legszívesebben visszatekerném az időt és mindent máshogy csinálnék.

Korábban volt egy párom akivel 5 évig voltam együtt, de igazából őt is nagyon zavarta a múltam. (például nyáron is hosszú pulóvert kellett felvennem nehogy meglássa valaki a karom, vagy éppen strandra sem mentünk el mert ott is bárki megláthatta volna.. magyarán kicsit szégyellt engem e miatt).

Nagyon bánom már ezt az egészet, és hogy e miatt még most is szenvedek, és úgy érzem kihat a mostani életemre is.

Szóval ti elmondanátok a párotoknak, ha igen mikor? Elhagynátok ha ezt megtudnátok róla? Mit tennétek a helyemben? Egyáltalán adnátok esélyt egy ilyen nőnek?

Lehet csak az exem miatt gondolkodok így, de kíváncsi vagyok a véleményetekre.

25N

2017. okt. 19. 18:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

ez egy fontos dolog rólad és a múltadról, vállalnod kell a felelősséget minden korábbi tettedért

sokan csinálnak ostobaságokat, te is! szerintem elmondhatod neki őszintén

2017. okt. 19. 19:42
 12/18 anonim ***** válasza:

Borzalmas volt az exed, már ne haragudj! Legszivesebben pofon b..znám... Kit érdekel, hogy vadidegen vagy akár ismerős emberek mit gondolnak? Ez a strandon is mi van ha meglátja valaki, kb olyan mint "jajj mit fog gonfolni a szomszéd néni" szintű. Gyerekes, kicsinyes, ostoba hozzáállás, csak ártott neked.

Én elmondanám, persze ha a helyzet és a beszélgetés adja, max én terelgetném ebbe az irányba, és elmondanám azt is, amit itt is leírtál mellé. Ha nem fogadja normálisan akkor jó ha hamar kiderül. Ha meg igen, akkor megnyugodsz, és plusz pont, hogy éretten tudja kezelni.

Amúgy bár pozitív nem lenne a szememben, de semmiképp nem nézném le vagy kérném a párom, hogy takargassa, szimplán mert emberek vagyunk, hibázunk, kicsiket és nagyokat is, meg pont le...rom mások véleményét, ki mit vesz észre.:)

2017. okt. 19. 19:44
 13/18 anonim ***** válasza:
És miért nem csináltatod meg egy plasztikai sebésszel? Ha műtéti hegeket el lehet tüntetni biztos ezt is! Különben meg mond el,hogy egy üvegajtón estél át!
2017. okt. 19. 20:37
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Egyébként tervezem is, hogy megcsináltatom.
2017. okt. 21. 16:01
 15/18 A kérdező kommentje:

Végül nem jött össze a férfival a kapcsolat.

De azt már tudom, hogy biztos el fogom mondani a legközelebbi partneremnek valamikor a történetem.

Csak még az érdekelne, amire kevesen válaszoltak, hogy e miatt elhagynátok, vagy adnátok esélyt, hogy megmutassam a mostani énem?

2017. nov. 2. 18:12
 16/18 1112 ***** válasza:
Ha te megkönnyebbülnél tőle,akkor beszélj vele erről, amúgy szerintem nem feltétlenül szükséges felhánytorgatni, amíg nem kérdez rá a hegre. Volt egy rossz időszakod, de elmúlt, túljutottál rajta. Az a fontos, hogy te most szerethető vagy-e. Ha igen, és a szívébe fogadott, akkor elfogadja az énedet, a lényedet most.
2017. nov. 2. 18:16
 17/18 1112 ***** válasza:
*titkolni se kell, elzárni se kell előle ezt a dolgot. Ha úgy adódik, hogy előjön egy ilyen szituáció, akkor nyugodtan mondd el neki, ha igazán szeretitek egymást, és megért. Nálam pl ez nem tudom, mennyire lenne hátrány ismerkedéskor. De akivel együtt kell lenned és együtt fejlődnöd sorsod szerint, azzal úgyis együtt leszel.
2017. nov. 2. 18:17
 18/18 Heart of Darkness ***** válasza:

"Csak még az érdekelne, amire kevesen válaszoltak, hogy e miatt elhagynátok, vagy adnátok esélyt, hogy megmutassam a mostani énem?"

Eszembe sem jutna elhagyni, nem a múlt alapján ítélkezem valakiről.

2017. nov. 2. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!