Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti amikor randizgattok mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti amikor randizgattok mi alapján és mennyi idő után döntitek el, hogy ki marad és ki megy?

Figyelt kérdés
Annyit hallottam erről a Tinder nevű appról, hogy letöltöttem. Megtetszett és elkezdtem ismerkedni. Mivel nem vagyok nagy írogatós, így pár sor után telefonáltuk, majd találkoztunk. Viszont több olyan férfi van aki érdekel. Többel más csók is volt, 2-3 randi, 3-mal már szexeltünk is. Van akivel semmi nem volt, se együtt járunk sportolni, közös programokra. Nem tudom, hogy kit válasszak vagy ez így hosszútávon hogyan fog működni. Az egyik akivel nagyon jól érzem magam ő vidéken lakik, heti egyszer tudunk találkozni, van aki Budapesti, de sokat dolgozik, stb.
2017. szept. 2. 14:40
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
94%
Nincs ám olyan pont a Tinder által alkalmazott ÁSZF-ben, hogy mindenkivel baa@szni kell :DD
2017. szept. 2. 14:42
 2/20 anonim ***** válasza:
92%
Ha több férfival kufircolsz egyszerre, az azért már durva. Sőt, nekem már a csók is. Ha valakivel eljutsz addig, a többitől illik elköszönni.
2017. szept. 2. 14:42
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Csók után, ha érzem a pillangókat/szikrát/meg amit kell, akkor a többit leépítem. Szexnél főleg. Nem is értem, hogy nem lehet dönteni? Van akinél érzel valami pluszt? Izgulsz találkozó előtt/közben? Ki jut eszedbe sűrűbben? Kitől fájna, ha többet nem keresne? Gondold át végig, az is lehet hogy mindegyikkel jó, de egyiknél sincs eldobom az agyam érzés. Akkor el kell köszönni és ismerkedni kell mással.
2017. szept. 2. 14:44
 4/20 A kérdező kommentje:
Egyiknél sincs semmi különös érzés, bár én sosem voltam még szerelmes, pedig menyasszony is voltam. Pl. a vidékivel tök jól elvagyok, de heti egyszer találkozunk, rengeteget dolgozik. Az egyikkel akivel szexeltem, vele csak a szex a jó, de meg is beszéltük, hogy nem akarunk többet.
2017. szept. 2. 14:47
 5/20 anonim ***** válasza:
85%
#4 olyan vagy mint egy robot? Hogy lehettél menyasszony ha nem vagy szerelmes? Én meg csodálkozok, hogy merre tart a világ.
2017. szept. 2. 14:49
 6/20 anonim ***** válasza:
91%
Ott leragadtam, hogy többel egyszerre.
2017. szept. 2. 15:07
 7/20 A kérdező kommentje:
Ritka hasznos válaszok. Legyek rögtön monogám az első randi után, nem?
2017. szept. 2. 15:18
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
#7 Hát ha kisarkítod a leírtakat akkor így is értelmezheted Kérdező. Vagy úgy, hogy mondjuk húzol egy határt. Aki szimpatikus azzal randizol, aki nem, azzal nem. Akinél 2. vagy 3. randin sem érzel semmi bizsergést csóknál vagy ha hozzád ér az kuka és elköszönsz tőle. Ha találsz olyat akinél érzed, akkor meg elköszönsz a többiektől és vele ismerkedsz tovább. Elég egyszerű a képlet. Sajnálom ha csak a végleteket látod. Az hogy a szexkapcsolataidat hogy szervezed a te dolgod. De kicsit nevetséges lenne egy férfi agyát akinél érzel valamit húzni a szexszel miközben kefélgeted magad a szexkapcsolatodban. Te dolgod.
2017. szept. 2. 15:28
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan, én elég haladó szellemű nő vagyok, voltak már egyéjszakásaim is, de az milyen már, hogy 2-3 férfival fekszik össze valaki párhuzamosan, ráadásul úgy, hogy egyik iránt se érez semmit?
2017. szept. 2. 15:32
 10/20 A kérdező kommentje:
Én egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy akarom-e az illetőt vagy nem. És ha jól is érzem magam valakivel, indig bennem van hogy mással lehet még jobb lenne. És be is szokott bizonyosodni, hisz mindenkinél van jobb, stb. Mindenkiben más fog meg, más jó vele. Így vagyok összerakva.
2017. szept. 2. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!