Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti amikor randizgattok mi alapján és mennyi idő után döntitek el, hogy ki marad és ki megy?
Figyelt kérdés
Annyit hallottam erről a Tinder nevű appról, hogy letöltöttem. Megtetszett és elkezdtem ismerkedni. Mivel nem vagyok nagy írogatós, így pár sor után telefonáltuk, majd találkoztunk. Viszont több olyan férfi van aki érdekel. Többel más csók is volt, 2-3 randi, 3-mal már szexeltünk is. Van akivel semmi nem volt, se együtt járunk sportolni, közös programokra. Nem tudom, hogy kit válasszak vagy ez így hosszútávon hogyan fog működni. Az egyik akivel nagyon jól érzem magam ő vidéken lakik, heti egyszer tudunk találkozni, van aki Budapesti, de sokat dolgozik, stb.2017. szept. 2. 14:40
11/20 anonim válasza:
#10 Kötődéssel lehetnek nálad gondok. Akkor minek akarsz kapcsolatot? Írd ki, hogy csak szexet akarsz és meg is van oldva.
12/20 A kérdező kommentje:
Aha, lehet!
2017. szept. 2. 16:22
13/20 anonim válasza:
Ja, total felesleges neked egy kapcsolat. Meg soha nem kelett parhuzamosan randiznom, mert eleve akivel mar egy randira elmentem, az irant megvolt az a plusz.
14/20 anonim válasza:
Te pont az a típusú nő vagy (már ha nő vagy, és nem kamugép hímnemű), akit értelmes férfi messziről elkerül. Szóval ha valamennyi értelem szorult azokba, akikkel összejársz, majd lemorzsolódnak maguktól is, nem kell döntened, ha meg nem, akkor meg mindegy, melyiket választod, ugyanolyan selejt lesz a kapcsolatod vele, mint te magad.
15/20 anonim válasza:
A jónál is van jobb, meg még jobb. Aztán olyan is van, hogy a legjobbnak akit kiválasztasz meg Te nem leszel elég jó.
16/20 anonim válasza:
Egy nő beregiszrál a tinderre tessék, dugják is egy páran. Nekem ezért férfiként pedig egy csomó pénzt ki kéne fizetnem. Nesze neked nemek közti egyenlőség.
17/20 A kérdező kommentje:
16, a férfi beregisztrál és dug egy nőt. :D nem?
2017. szept. 2. 21:35
18/20 anonim válasza:
sajna nem, ha ez ilyen egyszerű lenne, akkor nem kéne ilyeneket írkálnom ide:(
19/20 A kérdező kommentje:
Jah mert én robotokkal vagy UFOkkal randizok? Az hogy neked nem jön be az app még más férfinek igen.
2017. szept. 2. 23:10
20/20 anonim válasza:
Kb. top20% szexhez juthat férfiaknál, nőknél meg 80% nagyjából. Ott csak nagyon az alja aki még szexre sem kell senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!