Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az exét enlegeti a "párom"....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exét enlegeti a "párom". Egyre érdekesebb a helyzet. Miért lehet? (22/L)

Figyelt kérdés

Randizok egy sráccal másfél hónapja, már kétszer szexeltünk is, és ő hozta fel, hogy szeretne kapcsolatot, meg hogy aludjak vele, akkor is ha esetleg nincs szex.

Elvisz vacsorázni, szoktunk együtt szórakozni, stb.

Beszélt már korábban is az exéről, 'hogy megcsalta, és hogy annak a lánynak biztos az volt a legszebb dolog az életében mikor ők szakítottak. Ami amúgy több mint 1 éve történt.

Máskor ha vacsoráztunk közölte, hogy az exet mindig a Wasabi Running Shushiba vitte es mennyi penzt elettek ott es o ezt mar hogy banja.

Máskor, hogy ő hogy szerette a régi anyósát és hogy milyen jó fej volt, meg higy a régi anyósa ezt meg azt mondta erre es arra a dologra es ez neki milyen jol esett.

Valamelyik nap azzal allt elo, hogy felhivta a volt baratnoje, hogy most itt van a varosban, de o nem talalkozik vele, csak ezt el szerette volna mondani, meg azt, hogy o hogy orul annak, hogy felhivta es hogy gondolt ra, mert o szeretne vele joban maradni. (Attol fuggetlenul, hogy ugy gondolja, hogy megcsalta, tobbszor is.)

Na most ezt en mar nagyon unom.

A lány folyamatosan az en instagramomat nezegeti, kiirja nekem. Bocsanat, hogy ezt mondom, de mivel szebb vagyok mint ő, meg csinosabb és járok egyetemre is, szerintem korulbelul verszemet kapott es most teljesen raszallt a volt baratjara, aki jelenleg velem van. Hívogatja a lány, hogy ő a városban van az egész családjával és találkozzanak, ez a marha(már bocsánat) meg még el is gyengülne..

De mar az is eszembe jutott, hogy direkt jott ossze velem, mivel eleg feltuno jelenseg vagyok, hogy a volt baratno idegbajt kapjon. :(

Mit tegyek? Szakítsak vele?

2017. okt. 15. 10:28
 1/10 anonim ***** válasza:
50%
yup, szakits
2017. okt. 15. 10:30
 2/10 A kérdező kommentje:
vagy túlreagálom a dolgot?
2017. okt. 15. 10:30
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem reagálod túl, a pasid viselkedik bután és gyerekesen. Addig nem kellene új kapcsolatba lépnie, amíg (érzelmileg) le nem zárta az előzőt. De még egyszer hangsúlyozom, hogy szerintem gyerekes, amit csinál. Egy felnőtt férfi soha nem bántaná a nőt, akit szeret ilyesmivel (se).
2017. okt. 15. 10:35
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a pasi meg tipikusan abban "szeretem meg, de utalom, hogy nincs velem, ezert utalom is, de jaj, nezd mennyi kozos emlekunk van egyutt, de jaj, mennyire jo, hogy vege, es mivel vege ezert jaj, de utalom" c. klimaxban szenved.
2017. okt. 15. 10:38
 5/10 A kérdező kommentje:
Az oké, de a kérdés az, hogyha amúgy rengeteg mindent megtesz értem, de minden héten felhozza ezt a lányt, akkor mit tegyek?
2017. okt. 15. 10:41
 6/10 anonim ***** válasza:
Mivel meg egyertelmuen az exe hatasa alatt van, igy semmi ertelme a kapcsolatnak.
2017. okt. 15. 10:44
 7/10 A kérdező kommentje:
Mert én úgy gondolom, hogy ennél többet érek! Okos vagyok és szép, jó családi háttérrel, semmi kedvem kompromisszumokat kotni, azt majd raerek 40 évesen. Nem?
2017. okt. 15. 10:45
 8/10 anonim ***** válasza:

szólj rá, hogy figyelj, Béla, ha ennyiszer felhozod a lányt, akkor miért vagy velem? Nekem úgy tűnik, mintha őt szeretnéd. Neked hogy esne, ha én is a volt fiúmról beszélnék neked? Én most a jelened vagyok, ő a múltad. Ha a múltban élsz, elveszted a jelent.

Kb. ennyit kellene neki mondani.

2017. okt. 15. 10:47
 9/10 anonim ***** válasza:
A párkapcsolatok témakörben nem vagy annyira okos. Ne foglalkozz olyannal, aki állandóan a volt partnerét emlegeti!
2017. okt. 15. 10:49
 10/10 anonim ***** válasza:

"A párkapcsolatok témakörben nem vagy annyira okos. "

Egyetértek. Ha olyan okos lennél, ki se kellett volna írni a kérdést, hanem már rég dobni a csávót.

2017. okt. 15. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!