Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan fejeznétek ki a másik számára, hogy már túl vagytok rajta? A helyzet lentebb.
Köszi a válaszokat!
Eddig próbáltam azt, hogy visszaköszöntem és hát leültem, igyekeztem nem ránézni, csak ugye ez nehéz,mikor ott van szembe elől...
Múltkor rá se néztem felszálláskor, és leültem neki háttal. Csak attól tartok ez meg feltűnő.
Köszönj udvariasan, ahogy illik és ülj le, mondjuk háttal, így nem kell őt nézned.
Lesznek még ilyen kényelmetlen szituációk az életedbe, a lényeg, hogy attól függetlenül még az ember viselkedjen tisztelettudóan (köszönni pl.)
Én is ilyen helyzetben vagyok. A pasi szintén buszsofőr,csak neki nincs csaja. Én köszönök neki ,hátra megyek és leülök ,letojom ,hogy mit csinál. Igaz én 30perceket utazok vele. Legtöbbször zenét hallgatok és ennyi...nem kell túl dramatizálni
A másik férfi szintén buszsoför ,rá már rá se nézek ,és nem is köszönök neki,mert ő megalázott ,úgyhogy lesza.om mindkettőt...
Annyiban szerencsém van, h bérletes vagyok. Csak olyan helyen lakom, ahol szinte az első ajtót nyitják mindig ki :/
Egyébként lehet túlpörgöm a dolgot. Részben azért, mert korábban szóvá tette, hogy én biztos utálom őt, mert mindig úgy nézek rá, mintha meg akarnám ölni a tekintetemmel,és ha van lehetőségem inkább hátul szállok fel. Holott erről szó se volt akkor, csak ahogy írtam fentebb, az arckifejezésem nem túl szerencsés.De a lényeg, hogy bár nem direkt csináltam, mégis magára vette. Azóta ugye lefutottunk egy újabb kört egymással, és most a látszatát is szeretném elkerülni annak, hogy emgem ő még érdekel.
Köszönöm a tanácsokat, azt hiszem ideje ezt könnyedebben venni :)
Ez még akkor történt, mikor szingli volt.
De ő ilyen, mindent magára vesz.Azzal is meggyanúsított anno, hogy biztos tudtam, hogy melyik járatot hozza ő és ezért mentem éppen akkor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!