Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tehát az a helyzet hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csillámpóóni kérdése:

Tehát az a helyzet hogy nagyon megtetszett egy lány . Viszont nem ismerjük egymást, mindketten másik suliba járunk stb. Van valakinek valami jó ötlete hogyan tudnám megismerni, úgy hogy ne nézzen idiótának?

Figyelt kérdés

Reggelente (suli előtt) és délutánonként (suli után) szoktam látni. Nevét és egyéb adatokat már tudom...

Előre is köszönök minden értelmes választ :)

2012. ápr. 4. 16:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Menj oda hozzá valamikor, és mondj neki valami ilyesmit: Szia, nincs kedved eljönni fagyizni? vagy Szia, meghívhatlak egy italra? ha igent mond, sima ügy, beültök valahová, közben elbeszélgettek.
2012. ápr. 4. 16:12
 2/8 A kérdező kommentje:
Ez jól hangzik , viszont nem nagyon van egyedül... mindig egy barátnőjével beszélget.
2012. ápr. 4. 18:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Jelöld be Facebook-on vagy ha már az ismerősöd, akkor írj rá, beszélgessetek, aztán szépen lassan alakul ez.. ;) nem fog idiótának nézni.. Hajrá :)
2012. ápr. 4. 18:48
 4/8 anonim ***** válasza:

szerintem is jelöld be

hát ha odamennél és elhivnád fagyizni amikor a barátnőjével van az szerintem fura lenne...mer tudod ez a 3 személyes dolog amiből az egyik felesleges...rosszul esne a 3 személynek és ha még tapló is akkor ő is veletek tartana...

szval jelöld be beszélgessetek először ott aztán beszéljetek meg talikat :D

2012. ápr. 4. 19:15
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat :)

bele vágok ebbe a facebookos dologba . Igazából csak a csaj reakciójától tartok.:D

2012. ápr. 4. 21:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Kockázat nélkül nincs győzelem! :) Szóval hajrá!
2012. ápr. 4. 22:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Patrik te vagy az?
2012. ápr. 6. 12:54
 8/8 A kérdező kommentje:
nem talált :)
2012. ápr. 6. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!