Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat ez a német lány? Pár napon belül utazom hozzá.
Körülbelül egy éve találkoztunk egy észak német fesztiválon dolgoztam hamburgtól nem messze. Elpirulva odajött és elkérte az elérhetőségemet.
Sokat beszélgettünk a facebookon majd a nyáron elkezdett skypeon hivogatni, sokat beszélgettünk. Megbeszéltük, hogy október 16- 27-ig őszi szünete lesz és meglátogathatnám. Mondta, hogy legalább két héttel előtte jelezzek majd.
Én el is felejtettem a dolgot de ő egy ideje írt, hogy ugyan megyek-e mert megbeszéltük, hogy szólok, nem is gondoltam volna, hogy így emlékszik. Mondtam, hogy persze, és most vettem végül egy jegyet Kielbe, ahol lakik. 18 órát fogok utazni busszal de olcsó volt a jegy. 2 napot leszek nála.
Az anyukájánál leszünk ott fogok nála aludni. 20 éves én 27. Most az a kérdés, hogy ugyan bár meglátogatom, és nagyon szívesen :) de nem tudom mik lehetnek a szándékai. Szerintetek akarhat valami kis romantikát esetleg szex? Vagy csak szeretne közelebbről megismerni. Vagy egyszerűen csak a németek ilyenek, megbeszéltük, és kőbe véste az agyában, hogy ez van és mindenen keresztül tartja az ígéretét mindenféle romantika meg érzelem meg szex célja nélkül? Nem tudom eldönteni.
Mindenesetre pár nap múlva megyek. Valami kis plüss állatkát gondoltam neki ajándékba.
4: Akkor izgalmas az élet, ha zajlik. :) A kérdezőnek legalább lesz egy örök emléke.
Vigyél gumit, aztán lesz ami lesz. Nem hinném, hogy sok értelme lenne előre gondolkodni. Ennyiből nem lehet megállapítani mi lesz, semmit se tudunk arról, hogy pl. miről beszélgettetek.
ezek az északi lányok imádják a szexet.
Mit gonndolsz, beszélgetni akar majd??
Nekem tetszik, aranyos lány és egyeznek az ambícióink, viszont majdnem 8 évvel fiatalabb nálam ráadásul német, szóval angolul kell kommunikálnunk.
El tudnék vele képzelni egy kapcsolatot de nehezen hiszem el, hogy ő el tudna velem, de majd meglátjuk. Lehet onnan tovább utazom és körbenézek pár helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!