Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van olyan lány, aki nem mer nyíltan nemet mondani egy pasinak?
De naív vagy, dicsak. Hát akkor hogy használna ki? Elég ha reménykedsz az neki + 10 ingyen pia/vacsora/kacat/akármi más szolgáltatás. Ráadául baj nem érheti mert ő utál szóval pillanatok alatt tovább fog lépni. Te meg kb. beledöglesz.
Szóval ezért. Az értelmesebbje mondjuk megmondja, de hát ők a "kisebbség". (nem etnikai értelemben)
# 2
Rohadtul nem mindig ez a háttere a dolognak.
Velem volt olyan, hogy egyszerűen annyira nyomult a srác, és annyira zsarolt érzelmileg, hogy nem mertem nemet mondani, mert úgy éreztem, hogy az szemétség lenne. Közben meg foglalkozott a lelkemmel, nemcsak egy qrható test voltam neki, jól el tudtunk beszélgetni...stb., ezért összejöttem vele, amit azóta is bánok.
Többször voltam már hasonló szituban, és olyan rossz érzés nemet mondani, hogy sokszor hajszálon múlt, hogy nem estem bele megint ugyanabba a hibába.
dehogynem mernek
csak nem akarnak, mert jo erzes nekik ha korulrajongjak oket. hogy ez a masikkal szemben nem korrekt? az meg nem erdekli oket, mert a legtobbje (es tisztelet a kivetelnek) a minimalis emberi tiszteletet is csak annak adja meg, aki bejon neki. aki nem, azt nem veszi emberszamba, ilyen szempontbol sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!