Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy utalhatnék rá, hogy szívesen veszem a közeledését, és találkoznék vele?
Az egyetemen megismerkedtem egy pasival. Egyik héten beugrott előadást tartani és nagyon szimpatikus volt első látásra is, szívesen beszélgettem volna vele. Ez sikerült is, segített készülni az általa leadott anyagból és aztán egy órát még beszélgettünk csak úgy, magunkról. Nagyon jól éreztem magamat, feltöltött az a beszélgetés és úgy érzem, nagyon jó volt vele lenni. Akkor csak annyit mondott, hogy ha bármi kérdés van, keressem nyugodtan akkor is, ha már visszajön az eredeti előadó, aki ezt a kurzust tartja.
Jövőhéten találkozom is vele ilyen okból kifolyólag. Szeretnék azonban utalni rá valahogy, hogy szívesen találkoznék vele egyetemen kívül is, pusztán hogy ismerkedjünk kicsit. Mit mondjak, mennyire lehetek konkrét?
Egy hónapig nem lesz itthon október végétől, közvetlen az elutazása előtt találkozunk. Kicsit tartok attól is, hogy ha megbeszélünk esetleg valamit, az egy hónap múlva már nem lesz úgy...
Várom a válaszokat, köszi!
Ha beszélgettek akkor kicsit elkezdheted terelni a témát a magánélet irányába. Beszélgessetek mindenféléről, aztán jönnek a klisék, mint pl hobbik. Megemlítheted, hogy mit szoktatok csinálni a (ex)pasiddal. Aztán megkérdezheted, hogy ők milyen közös programokat csinálnak a párjával.
Ha nincs barátnője, még az sem jelent semmit, mert lehet hogy nincs ideje semmire. Akkor feltehetően ezt meg is fogja neked mondani ha már érzi, hogy mire megy ki a játék.
Köszi a válaszokat!
Oké, szerintem is ez az egyik legjárhatóbb út, a legrosszabb ami lehet, hogy nemet mond. De legalább nem marad bennem csalódottság, hogy miért nem próbáltam meg.
Arra célzott, hogy a volt barátnőjével mi van, de ez persze nem jelenti, hogy most nincs, vagy akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!