Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert keptelenek kommunikalni a mai ferfiak?
Figyelt kérdés
Direkt, ha barhol fent vagyok, kiirom az adatlapomra, hogy csak olyan irjon, aki kepes egy epkezlab mondatot osszeallitani. Ehhez kepest par kerdes utan jonnek az egyszavas valaszok, vagy meg az sem. Utana persze keres, felhaborodottan irogatja a kerdojeleket. Most ennek mi ertelme? Nem egyszer fordult elo ez velem, es rengeteg pasinal ez van.2017. okt. 12. 17:16
1/20 anonim válasza:
Én nem tom de én nagyón komunikátív vok ha góndólód akór irhac! Én nórmális vok!
2/20 anonim válasza:
Általánosítani könnyű aranybogár...
3/20 anonim válasza:
Az én tapasztalatom, hogy a csajok is ugyanilyenek. Már ha egyáltalán válaszolnak, mert sokan odáig sem jutnak el.
4/20 A kérdező kommentje:
Ezzel se lettem bolcsebb, de koszonom azt, hogy legalabb idot szakitottatok a kerdesemre!
1: pont ilyen ferfit keresek, hol bujkaltal idaig? :*
2017. okt. 12. 17:28
5/20 anonim válasza:
Az emberek nagy többsége képtelen épkézláb kommunikációra sajnos. Pedig a felek közti kommunikáció lenne minden párkapcsolat alapja. Amire én tudok gondolni, az az, hogy már a szülő sem képes normálisan kommunikálni, így otthon sem tanulja meg, viszont az iskolában sem tanítanak ilyen dolgokat. Bezzeg a binomiális tétel és társai...
7/20 anonim válasza:
Azért, mert a mai fiúk ( nem érdemlik a férfi jelzőt ezek a valamik) genetikai hulladékok, és csak a punci érdekli őket. Semmi másról nem szól az életük....
8/20 anonim válasza:
Ja és hihetetlenül ostobák, és analfabéták. Tanulás helyett recskáznak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!