Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A csajok miért képtelenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajok miért képtelenek elmondani ha nem jövök be nekik?

Figyelt kérdés
Utálom, ha nem egyenes és őszinte valaki. Sokszor csak random törölnek facebookon, vagy személyesen tök jől elbeszélgetünk, de amikor randira hívnám, semmi konkrétumot nem mondd, és végül eltűnik. Miért nem mondják meg, hogy nem jössz be nekem hello szia. Sose tudom, hogy küzdenem kéne a lányért, és azért ilyen, vagy nem tetszek neki. Nyilván nem akarok teperni egy csajért annyira, van sok másik is, ha nem képes érthető üzenetet adni, de ha csak kicsit kellene rémenösebbnek lennem akkor hajtanék még. De sose tudom hogy mi van ilyenkor. És ezt rengeteg csaj csinálja. Egyszerűen eltűnnek, szó nélkül. Sokkal jobb lenne, ha elmondanák őszintén, hogy mi van.... Ti is csináltok ilyet? Ha igen miért?
2017. aug. 6. 22:36
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Védekezés. Sok "kedves-rendes" pasi, ha elutasítják átmegy elmebeteg zaklatóba. Akinek nem inge ne vegye magára persze. De egyszerűbb szép csendben elpárologni, mint utána hetekig, ne adj isten hónapokig próbálni megszabadulni egy zaklatótól.
2017. aug. 6. 22:42
 2/9 anonim ***** válasza:
72%
#1: Szerinted, ha csak szó nélkül lelép a nő, akkor majd nem fogja zaklatni, akiben benne van a hajlam? Fuck logic...
2017. aug. 6. 22:44
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy ennyi beteg zaklató lenne. Ha nekem elmondják, hogy nem, akkor elköszönök, és elfelejtem
2017. aug. 6. 22:47
 4/9 anonim ***** válasza:
Én megszoktam mondani ha nem akarok semmit. Mondjuk alapból irritáló amikor valaki facebookon akar ismerkedni. Vissza se jelölöm már. A sablonos szia mizu. Ezek nem jönnek be.
2017. aug. 7. 01:09
 5/9 anonim ***** válasza:
énmár átlátok rajtuk és ha átjön ez a finoman kinem mondott lerázós szitu akk szimplán csak odatolom neki h mondja meg mert ugyis tudom, de volt már sokkal másabb hangvételű is ez a szitu
2017. aug. 7. 05:02
 6/9 anonim ***** válasza:
79%

Nekem volt már olyan, hogy megmondtam, hogy van párom és nem hitte el!

Sajnos nem lehet sok férfivel őszintének lenni, mert nem értenek belőle, zaklatnak, hogy adjak esélyt, meg én vagyok büdös r....nak elhordva.

Kérdező, lehet, hogy te nem vagy ilyen, de hiába írod, hogy biztos nincs ennyi ilyen férfi, nem te tapasztalod ezeket

2017. aug. 7. 08:38
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Sokan mondják, hogy ők képesek kezelni a nemet, de nem így van.

Kezdjük ott, hogy ha megmondom neki, hogy nem az esetem, akkor durcásan ír/mond egy okét. De azért mondjam meg, h mi nem tetszik benne. Hogy min változtasson. Hiába mondom, hogy nem kell változtatni, mert nem az esetem és kész, egy másik frizurától, egy másik pólótól sem lesz az, de másnak lehet pont így lesz tökéletes, ez a válasz nem elég. Én leszek a szemét, felszínes ribi, aki lekoptatta egy sablonszöveggel.

Elmondom, hogy kell fogadni a nemet:

Nő: Nem szeretném folytatni az ismerkedést, ne haragudj.

Férfi: Sajnálom, azért örültem, hogy megismerhettelek. minden jót!

És ennyi, nem sértődött oké, meg számonkérés, meg de mondd meg mi a baj velem, kezdjük elölről, adj még egy esélyt, de azért barátok maradhatunk és akkor már gyere is el velem moziba, de ha taperollak film közben, akkor ne legyél ideges.

2017. aug. 7. 09:03
 8/9 Sunshinedoll ***** válasza:

Férfiak: Mondd meg, ha nem érdekellek!

Nő: Nem érdekelsz.

Férfiak: Legalább egy esélyt adhatnál, hogy megismerj, és meggondold magad.

lmfao

2017. aug. 7. 15:15
 9/9 anonim ***** válasza:

Férfi: Mondd meg, ha nem érdekellek!

Nő: Nem érdekelsz.

Férfi: Sajnálom, de köszönöm az őszinteséget. Szia.

Nő: Most akkor nem is érdekeltelek igazán? Milyen férfi az, aki nem tud küzdeni a céljaiért?

Megmosolyogtató mikor megy a sírás, hogy már nincsenek igazi férfiak, mert nem céltudatosak, nem tudnak küzdeni a kitűzött célokért, közben meg sunnyogva menekültök, mert nem akarjátok, hogy ezt tegyük :D. De persze az őszinteség egy olyan alapérték, amit elvártok, adni viszont már nem megy, mert esetleg kényelmetlen lehet a számotokra.

2017. aug. 7. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!